Saturday, January 4, 2014

2014

 photo kai_zpsf1c84801.gif 
*first gif for New Year*

Assalamualaikum.
Agak kekok nak menaip sebenarnya. Sebab dah lama tak update belog nih. Kenapa lah baru sekarang aku nak update? Actually, dah nak dekat 3 bulan aku bervacation dan hanya menunggu masa untuk masuk semula je ke CFS pada 12/1/2014 ahad nanti. Ahhh,sepanjang cuti aku memang plan nak update belog tapi tak kesempatan pula. Yee, aku ngaku aku memang busy dengan drama Korea/Jepun aku tuh. Boleh lah nak dikatakan sepanjang hari aku menonton drama Korea. *tonton jer banyak tapi cakap korea pun tak reti-reti* .Tulah kehidupan aku sepanjang cuti. Hahahaha kalau kawan-kawan aku bagus gile sesangat,diaorang sepanjang cuti nih pi kerja part-time.Hrm? kenapa lah aku nih pemalas? kenapa lah aku tak boleh nak jadi macam dyeorang. Rajin semacam. pfffff -.-

Aku berharaplah yang aku nih kira sempat lagi nak wish Happy New Year nih. Tak sangka dah masuk 2014 dan tak disangka jugak umur aku pun meningkat. Sekejap aku rasa diri aku nih tua, sekejap aku rasa yang aku nih "forever young" lah sangat. *tangan dibahu*. Overall, Happy New Year! Semoga 2014 nih jadi WONDERFUL lah sikit dari tahun lepas. Okay, pasal azam tahun nih,aku rasa azam aku masih sama lagi. Eh azam yang sama? Eh tak kan lah tak tercapai langsung azam yang tahun lepas tuh? Hrm, actually, azam aku masih sama macam tahun lepas. Bagi aku,aku nak still perap azam yang sama setiap kali masuk Tahun Baru. Hahaha, kenapa? entahlah aku pun taktau. END

p/s: sedey terkenang akan laptop lama aku tuh, laptop kena curik so kena usaha-lebih download videos2 kpop semula. =.=


No comments: