Monday, April 1, 2013

the crown and the leader.

Salam.
sepatutnye aku story-telling pasal nih pada hari semalam.
Tapi baru sekarang aku nak update entri pasal nih.
okay,pada hari sabtu bersamaan 30/3/2013
parents dan abang aku datang lawat aku dekat uia petaling jaya nih haa..
sepatutnya aku plan nak balik rumah. Tapi mak aku kate tak payah balik sebab mak aku nak datang lawat pada hari tersebut.
Lagipun alang-alang lawat aku..mak dan ayah aku jugak nak lawat akak aku dekat shah alam sambil hantar abang aku pulang semula dekat uia gombak.
Nak dipendekkan story.. seminggu yang lalu aku ada tempah satu barang kpop ni.
Disebabkan aku tak pulang ke rumah. Parents aku sanggup bawak kan barang k-pop tersebut.
Mula-mula aku bagitau dekat mak aku yang aku tak perlu dan tak payah lah bawak barang tersebut semasa datang lawat aku nanti.  Tetapi lain pulak jadinye...
Parents aku bawak barang k-pop tersebut semata-semata nak bagi aku tengok dan dyeorg suruh aku bawak dan simpan dekat dorm aku nih haa.

So,semasa dalam kereta nak menuju ke shah alam tuh..aku pun terdetik nak buka sampul poslaju sebab nak tengok barang tersebut. ( lagipun mak aku paksa aku buka cepat2 ).






Nampak tak? aku dah beli CROWN LIGHTSTICK BIGBANG yeaahhh finally I bought it! *original dari bau kedai YG Store..straight from Korea.* XDXD

Eventho,mak aku suruh bawak mende nih letak dekat dorm aku tapi aku tak nak sebab aku sayang so aku suruh ayah aku simpankan mende nih dengan penuh kasih sayang. :)

p palang s: crown lightstick dah ada cume ticket nak ke concert GD WORLD TOUR 2013 in MALAYSIA je aku tengah tunggu. XD.

TAMBAHAN: aku terbeli album SHINee walaupun pada mulanya aku niat sesangat nak beli album B.A.P one shot tuh. haaa setiap kedai cd dekat mid valley aku cari album B.A.P ONE SHOT tuh..alhamdullilah aku terjumpa satu kedai nih jer yang still ade 2 stock bagi album tersebut. So,apa lagi aku terus lahh beli. XD



btw, #itsBANGday 31.3.2013 !!! Happy Birthday to you XD (aku cilok dari twitter JongUp)


aku tak tau kenapa sejak minat dekat Best Absolute Perfect nih,aku mula rasa yang dyeorang sume nih amazing belaka. Oleh itu,aku isytihar kan bahawa LEADER BANG YONGGUK nih menjadi SECOND BIAS aku selepas JUNG DAEHYUN dalam B.A.P. bhahahaha ( third bias pula si ZELO tuh XD)






No comments: