Thursday, March 14, 2013

anak lelaki encik Jung

Salam.
Kalau korang baca dan maybe perasan entri sebelum nih..aku pernah mention yang aku nak heboh satu kampung pasal bias aku dalam B.A.P.
Sebelum tuh,actually aku terpikir semula apa kejadah beria sangat aku nak buat entri semacam gini.
Maybe aku sesaja mengedik nak menyemak kan belog aku dengan bias-bias atau bakal-bakal suami aku nih or maybe aku takde kerja kut?


 photo Daehyun-3-bap-33424389-500-262_zps5d59b4c7.gif


Okay,tak nak story-mory panjang sangat. Ta dahh ! nih lah bias aku dalam Best Absolute Perfect.

DAEHYUN BIN JUNG
(Jung Daehyun)



Korang dah nampak muka full dia kan? Kalau gambaq gerak-gerak tadi korang tak nampak sebab dia tak tunjuk muka full sangat. 

Apa "first sight" korang pasal dia dan gamba nih? 
Konfirm-konfirm korang kate "alah muka jambulaa,cam bedah lah blah....blah"
ehh chillax laa nama pun KAY POP memang jambu itu dah jadi keutamaan tapi bagi aku..
 aku pandang
 KAY POP sebab bakat BUKAN jambu di pokok jambu.

Back to story,aku pun taktau kenapa aku suka bebenor dekat dia. Maybe chomel? #TanganDiDadaMataKeAtas.

Tapi ahli-ahli Best Absolute Perfect pun sume cool-cute-berlaka.
Nak explain beria sangat takpayah kut sebab alasan aku sama seperti bias-bias aku yang lain. DYEORG MENARIK dan LUAR BIASE. bhahaha XD *kau ingat alien je yang luar biase*

Buat masa nih aku tak plan lagi nak beli album BAP nih. Tapi niat tu cam dah timbul je dalam diri aku. Tapi buat masa nih aku sibuk dalam process membeli CROWN LIGHTSTICK BIGBANG.. wow kan?

TAMBAHAN:


 photo IMG_0922_zps398f6646.gif


Bhahaha,nih bukan haiwan nih manusia.Jangan salah sangke puloks.Okay,semalam pada tarikh 13 March 2013 ,Inspirit (termasuk aku) sibuk celebrated birthday KIM MYUNGSOO a.k.a L dari INFINITE nih.

"Selamat Hari Lahir  !! KIM MYUNGSOO ,Semoga sehat dan handsome selalu"

THE END,Wassalam.

p palang s: cuti seminggu nih asyik main je..bila masa aku nak study..exam lepas cuti..jahanam aku dok kat umah kuat pengaruh dalam umah aku nih. yea,TV.

No comments: