Monday, January 7, 2013

mental breakdown

Salam and Hello :(

Buat pengetahuan semua especially Kpoppers,aku rasa korang dah tau sangat-sangat yang GDA a.k.a Golden Disk Award bakal diadakan di Malaysia !
Yeaahhh *fantastic bebehh ~*
suke-suke-sukenye~
Tapi malangnye..
AKU TAK PEGI PUN -.-
hahas *gelak sebentar*
Sebab bagi aku mende tuh GILA -.-
kenapa aku kata gile? sebab




SEBABNYA TICKET GDA TUH CEKIK DARAH!
agak-agak logik tak "faktor sebabnya"?
Tulah aku kate kan yang GDA tuh gile. And yes,aku bersyukur sebab dia buat dekat Malaysia,Sepang tapi aku tak bersyukur dengan harga ticketnye.
RM999? itupun dah harga "regular price dah tuh*
kalau RM9.99 
satu bakul aku beli ticket tuh -.- 
Yela,memang harga ticket depends ikut seat tapi mahal siott 
aku nih tak kerja lagi -.- duit berlanja pun makbapak aku bagi nih pulak ade hati nak pegi GDA dengan harga ticket yang mahal macam harga sekilogram ikan jerung -.-
Mula lah aku nak katakan rasa macam tak berbaloi kalau pegi sebabnya kalau pegi pun duduk jauh dari BIAS. Kalau aku pegi aku nak tengok muka BIAS aku dekat-dekat. Lagi satu,dia dah siap larang dah yang tak boleh bawa camera or ape2 saja yang berkamera~ -.-
Memang agak berbaloi sikit sebab harga ticket tuh limited tuk 2 hari :)
Dan yang best fave-fave BIAS ada semasa GDA tuh nanti.
Ouh L,GD,Tablo,Minho,LeeJoon,Siwon,Daehyun,L.Joe,Suho,DuJun,Changmin,Baro,Seulong -.-

p palang s : tak dapat nak jumpa GD dan Kawan-kawannya -.-
p palang s lagi : harap2 BigBang datang malaysia lagi selepas GDA nih nanti :)






*mental breakdown *
-.-

1 comment:

sabella mohamad said...

mak oii . nak fengsan mendengar harganye :O