Thursday, December 20, 2012

jangan tinggalkan daku

Salam:)
nothing to say sangat untuk entri kali ini.
cuma aku dapat merasakan yang cuti sem aku dah nak dekat habis.
bertarikhkan hari nih.-.- hanya tinggal sebulan jer lagi.
boleh nampak kan ke-malas-an nak masuk belajar semula tuh takde.
No lah.. cuma takde semangat lagi nak mula. So,tibelah masanya untuk aku mengitar semula apa yang aku belajar -.-



*mood takde semangat nak setart belajar*



and semalam aku decorate belog chingu aku :) aku try buat banner header daesung, dan aku harap chingu aku suka :)

p palang s: bengang sebab keyboard lappy aku bermasalah especially huruf A tuh. #GotProb lah weii pliss lah  kau nak suruh aku beli MacBook pulak ke -.-


No comments: