Tuesday, November 20, 2012

ehh myungsoo saya ~

Salam :)
okay entri hari ini ..aku tak membebel panjang-panjang sangat :)
Kepada Inspirit (nama gelaran bagi peminat INFINITE)
Mesti dah tengok MV 60Sec - Kim SungKyu Solo tuh kan..
Okay,aku Inspirit jugak dan aku berkenan dengan KIM MYUNGSOO~ guess what aku tak suka MV tuh sebab MYUNGSOO nampak gentleman sangat ~ nih jealous namanya ek #TakeNote


Nah aku shared tak payah penat nak cari dekat YouTube.

Lepas tengok mesti rasa bengang tuh menyelami jiwa anda wahai Kpoppers yang SUKA SANGAT DEKAT MYUNGSOO ~ aku lah tuh =,=



#Sabar separuh dari Iman :) ~ jangan lah beria sangat =,=
Plus,part pompuan tuh letak kepala atas paha Myungsoo tuh reminds me dekat klip video GD&TOP - BABY GOOD NIGHT =.= part GD macam gitu jugak =,=


Okay,stop here,actually plan nak tukar header baru tapi sampai sekarang tak tukar-tukar =.= 

p palang s : balik kampung untuk 2 malam :) best apa balik kampung :)


4 comments:

Azirachii said...

haha. lagi jeles bila dia kiss pompuan t >.<

Lala Halim said...

betolll!!!!!

Hahazirah Througheart ∞ said...

fuhh.., nasib baik aku minat Hoya.

tp jeles gak sbnrnye dgn pompan tu dpt bermesra2an dgn myungsoo. =P

Lala Halim said...

tau tak pe!!! =.= majok aku dgn myungsoo =.= HUH