Saturday, October 27, 2012

takde rezeki =,=

Salam & Salam Satu Malaysia & Salam VIPs :) and Happy Eid Adha to all :)



To all VIPs,TAHNIAH dekat dyeorg sebab dapat jenguk dan menonton dan dapat pegi concert BIGBANG dekat Stadium Merdeka yang tengah berlangsung malam nih. ~untunglah dapat pegi ~


Dan aku pulak,salah seorang VIPs jugak sangat gemar pada BIGBANG dan  hanya berdiam diri SAHAJA di rumah sambil layan Twitter sebab aku menunggu G-DRAGON akan update tweetnya :)
=,= 


Photobucket


Firstly,memang aku happy bile dapat tau yang BIGBANG nak buat concert means Alive Tour sebab bukan senang dyeorg nak datang Malaysia~ dan aku mule-mule memang plan nak pegi concert dyeorg .Apabila aku tengok harge ticket yang sangat mahal gile tapi aku masih nak teruskan plan aku tuh.



aku ingat aku nak pilih yang FREE STANDING tuh agaklah harganye =,= tapi aku tak kesah pun.


Photobucket

Malangnya,maybe niat aku tak "ikhlas" dan rasa was-was tuhlah menyebabkan aku tak jadi nak pegi ke concert tersebut. =,= and then,plan aku yang aku beria sangat tuh pun tak menjadi =,= sebab aku terfikir last-last minute yang aku rasa macam berbazir je sebab it's just ALIVE TOUR saje and dyeorg maybe nyanyi lagu yang ade di dalam album ALIVE & STILL ALIVE and maybe concert tuh sekejap dan tak lama sangat pun =.=

  Photobucket

Memang tak boleh dinafikan semua orang ade sifat was-was nih termasuk aku jugak =,= aku memang tak suke betul perasaan sebegini =,= Memang tak suke lah. Dulu, pernah plan nak pergi jumpe actor Lee Hyun Woo pun tak menjadi jugak sebab sehari sebelum event tuh aku rasa aku tak nak pegi tapi akhir-akhirnya aku mule regret pula =,= ~Lee Hyun Woo hengsem wooooo~ dan sekarang nih aku mule rase regret pasal nih.


Photobucket

 Tapi nak buat macam mana,nasi telah menjadi bubur.Bagi aku,maybe ada hikmahnye~maybe rezeki aku dapat tengok dyeorg perform dan pegi concert dyeorg dekat Korea kut.Btw,gomawo sebab datang Malaysia , BigBang :) lain hari pulak mai lah Malaysia lagi :) VIPs sedia menanti :)


Latest update yang aku tau dari Twitter G-Dragon,dekat sana hujan~ moga2 concert berjalan dengan lancar ek? Jangan dapat demam & flu pulak BIGBANG Oppa :)

No comments: