Tuesday, October 23, 2012

qadha'

Salam & Selamat Malam pade siapa2 yang dah tidur :)

Nothing to say sebab mata aku mengantuk dan aku masih mengedik nak buka belog nih dan updated.
=,=
disebabkan aku dah setart cuti for long-vacation  dan aku tak tahu nak buat ape.
So,tak lain tak bukan meng-qadha' drama2 Korea & Jepun yang aku banyak tertinggal.
Qadha' puasa jangan lupa gak :)
Btw,plan nak wat templates baru untuk belog aku nih tapi takde idea lah pulak =,= *idea plez*


  geram

bengang sebab internet slow *rasa nak mencarut* nak tengok drama pun rasa tak tenang =,=

...

No comments: