Saturday, October 13, 2012

Contest Blog Siapa Yang Kawaii Tu?

Assalamualaikum :)




p/s: terima kasih kepada kawan saya 
Hahazirah kerana mengajak saya men-join kontes ini.TQ.


Sila lah join kontes nih. Jom! Jom ! . Kontes nih anjuran by http://kawaiidyshastudio.blogspot.com/ dan http://ccicutedollylicious.blogspot.com/ . Bebaloi kalau join sebab nanti dapat hadiah tau.Btw,belog aku nih tak lah comel atau kalau di-translate dalam bahasa jepun KAWAII =,= Belog aku nih biase-biase jer.
Jom & Sila join ek? *arigatou ne minna-san :)*

4 comments:

Cikgu Ma said...

gud luck...akak pun join juga ^_^

Azzah said...

gud luck..sy pun join..

Afifah Hayati said...

Hai . datang dari segmen yang sama . jom la singgah ke blog saya http://itsmeifah.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu-by.html

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

dear sila bg alamat n nama, awak dapt cabutan bertuah..tahniahhh