Tuesday, May 8, 2012

bersyukur

Salam :)
kesempatan nih aku berasa syukur Alhamdullilah~ kerana keputusan UPU dah kuar pade hari semalam.


Terkejut beruk dan kera sebab aku dapat sambung dekat UIAM.Aku memang nak sangat sambung belajaq kat UIA nih sebabnye *2 faktornya* first,aku tgk bangunan uia cm sekolah harry potter je.Second,sebab senang sikit kut..yela aku nih "sakit" so,aku dapat uia senang tuk abang aku *yang turut belajaq disitu* dapat lah jugak jenguk-jenguk,tengok-tengok,skodeng-sodeng aku nih .Eventho,aku target aku ley dapat asasi bahasa inggeris,tapi malangnya tak dapat.*takde rezekilah tuh* tapi bersyukur dapat asasi sains kemanusiaan nih * jd pakar psikologi nty* cehhhhhhh hatuuuiiihhhh.



Memang gembira sgt2 especially Mak aku. My mum menangis lagi tuh sebab berharap aku dapat UIAM then abang aku lah sebab dia berharap aku "jadi junior dia" di UIA tuh. ngeh~

currently watching DOCTORS~ saikyou no meii.Seriously,medical drama tak kire jepun or korea,..memang best.

7 comments:

kiwi_sengal said...

waaaa congrate lala :S

Noratisa Nasir said...

congrats adikk :)
bukan calang-calang orang yang dapat masok UIAM :)

Zaza said...

congrats :)

A. said...

assalamu'alaikum.
tahniah dapat tawaran asasi uiam! welcome to new intake!! saya pljr asasi bi ^^
oho, takdelah teruk mana bangunnya sbb bru semua arts programme berpindah dari kampus nilai ke kampus pj ^_^

welcome to the gate of garden knowledge and virtue.

Ayu Iman said...

tahniah deq..

Maryam Adlina said...

owh lala!! jumpe kat sane ye :)

Shalilo said...

Tahniah! Adik saya pun dapat masuk UIA. Ikut jejak akaknya (saya! saya!). Everything is nice. Balanced knowledge. Duniawi & akhirat. Saya pun budak Sains Kemanusiaan. Best! Blaja rajin2 ya dik. =D