Wednesday, February 1, 2012

tiga.puluh.satu.januari ~

Salam & good night XD
rase macam lama tak buka belog tapi aku tak lah rindu sangat kat belog aku nih tapi aku nak updated belog aku ni juga..
mate aku sebenarnye mengantok..yela mengikut jam dinding berwaktukan antarabangsa telah pun berwaktu 12.24 am dan telah memasuki 1/2/2012.
okay aku terlambat lah =.=
disebab kan aku nak membukakan mate aku nih aku terpakse dengar lagu SNSD atau femes dengan Generasi Pompuan ( girls generation).. apesal aku dengar lagu dyeorg pula? sebab kalo aku dengar lagu Infinite ke? Suju ke? B2st? or ape2 jer aku mudah tertido sebab lagu dyeorg menjiwang kan aku

Entri kali nih..bagi aku agak mengedik tapi ade kau kesah ker? =.=
kali nih aku nak menjiwang sikit~
aku ade pakwe~ waahhh kecik2 bebudak macam aku ade pakwe hahaha
oleh itu aku nak perkenalkan "bakal" menantu mak ayah aku hehehe

ta daa!~



okay...korang memang tak kenal dia~ tapi kalo sesiape terjebak dalam kancah kejepunan mesti kenal ~ nih lah pakwe aku.. kalau ikut kiraan matematik ..kiteorg, i mean aku dan dia dah nak masuk 6 tahun dah - aku memang seorang yang "setia" - btw, happy birthday sayang~~ 31 january :) 22 taun dah.. ( bile kau nak pinang aku?? )

jike terkenang balik sejarah dulu-dulu-kala ~ aku setart kenal si dia nih pade hujung akhir taun 2006~ hahaha memang lawak kalo di ingat semula tapi aku nak berterima kasih dengan drama anime Ninja Boy ( Nintama Rantaro) yang telah mempertemukan aku dengan jejaka tersebut XD


kasih sayang antara kiteorg masih berkekalan hinggalah dia menjadi salah seorang ahli Hey! Say! JUMP~ ohhh bagi aku kalau boleh aku nak sangat Ya-Ya-Yah buat comeback ~ tanpa Ya-Ya-Yah aku tak kan sayang si Dia itu~

Aku tak tau kenape dan mengapa serta bagaimana aku boleh terjatuh cinta dengan si Dia. Nak kate dia nih gorjes mesti korang nak termuntah.., nak kate dia nie cute mesti korang rase ewww! tapi itu lah aku dan aku akan kate dia nih gorjes dan cute pade pandangan mata dan kaca mata aku :)
disebab kan entri kali nih aku gatai gedik nak taip dan citer pasal prince charming aku nih sempena bufday die walaupun die tak tau aku sambut bufday die sengsorg,aku telah buat pun graphic tuk meng-celebrate bufday die~ :)

walaubagaimanapun,bagi pandangan aku lagi setiap kali aku tengok muke prince aku nih aku akan teringat akan pada L Myungsoo ( infinite ) tuh. Dan apabila aku tengok muke Myungsoo infinite tuh aku secare otomatik tanpa manualnye aku terus teringat pade prince aku tuh.. entahlah mungkin mate aku bermasalah atau kepale otak aku yang dah terbalik~ bagi aku muke dyeorg seakan-akan same.. ( ha'ah..yela tuhhh yoyoa jer) ~

****sebagai kesimpulan,kepade pakwe aku~ walaupun aku nih "mate keranjang" tapi aku setia pade kamu :) XD

okay mate ngantok,syok dengar lagu WooHyun Infinite nih..>.<

p palang s : aku ase agak ganjil apabila pakai uniform STAM aku

p palang s lagi : aku belajaq English Communication wat sementare waktu nih..aku pun tak tahu tetibe jer aku amek mungkin aku sedar yang aku taklah pandai sangat dalam berbahasa inggeris :)

No comments: