Sunday, October 2, 2011

oh?


Assalamualaikum :)
lamenye tak updated. Okay entry kali ini entry kali terakhir bagi bulan Oct + Nov :)
aku nak bawa diri buat seketika waktu. (macam frust menonggeng jer)
Okay agak kekok je rasenye. (lame dah tak menaip)
Then,pas nih berbulanlah tak menaip ( hehehe)
Btw, wish me luck untuk SPM :)


Tgklah subject aku ambil tuh..nampak senang tapi susah xpecially Bahasa Arab dan P.Syariah tuh :(
apepepun doa kan aku dpt straight :)
sebut psl exam alhamdullilah result trial O.K ( tercapai target jugakk)
okay..takyahlah nak tahu psl espiem tuh :)
Pasan gambar diatas :) mesti kenal ark? Okay aku tgh terMINAT dengan mereka. Jika di Malaysia kite ade Vlog yang HEBAT iaitu Matluthfi & AnwarHadi tapi di luar negara dyeorang ade KevJumba & RyanHiga (serious suke sgt tgk video mereka terlampau hebat sgt!)
>> usha lah dyeorg :)

Sebut psl usha :) aku suke tgk mamat nih :)



L atau Myungsoo dri Infinite dan AJ dri U-Kiss .Bolehlah nak dikate kan setiap selang 2Jam time-time nak stress out dr study aku akan tgk video dyeorg di iPod aku :) kalo pasan muke L macam Yabu Kota, si suami aku tuh :) hahaha >>>AJ haritu dtg malaysia..awat tak datang umah aku?

p palang s : aku akan berhenti menonton korea lepas nih >> termasuk jepun >> terpakselah.. (dhlah xleh nk tgk Poseidon..oh Choi Siwon)


p palang s lagi : pas spm nak jadi peminat Jay Park :)

:)

No comments: