Sunday, August 14, 2011

usaha tangga kejayaan :)


Tadi aku pegi melawat page FB abang aku.Lalu tak sangka aku jumpa video ni.Riuh-rendah orang2 kat rumah aku :) xpecially my mum :) Abang Hanif..adek bangga dengan Abang :) TERBAIK! I always remember what you said always to me "Belajar rajin-rajin! buat terbaik untuk SPM!"
that's why i'm admire you :)



Btw,malam semalam aku menonton K-Pop Talent Show Korean Edition.Aku rasa aku tertarik dengan RUFFNECKz nih :) hebat tarian dyeorang :) FIGHTHING!


Last but not least,aku tak sabar-sabar menanti kepulangan Abang aku (yang tadi tulah) untuk kembali ke Malaysia semula :) pada hari esok. We'll wait you full with love ♥, dear :)

p palang s : lepas nih takde lah "INDO PEK" astro tuh kat umah aku.Plan nak beli..tapi tak jadi.So,nak tengok sinetron Dewi & Ketika Cinta Bertasbih tuh..ish.. di YouTube lah jawabnya :( adoii Mas Furqann!!!!~

No comments: