Monday, August 1, 2011

Giveaway Lucky Blogger by ZhiraHeyo, LalaHalim & HaniSyaima.



Salam semua,
Sape nak join giveaway dari kiteorang!? XD ( aku tahu tak sehebat kalau nak dibandingkan dengan giveaway2 para blogger yang lain) at least tak teringin ke nak join? XD Tak memaksa tapi kalau berminat silakan~ Aku maleh nak membebel panjang2 so silakan menjolok mata dengan membaca syarat-syarat ini :)

BERMULA : 1/8/2011
BERAKHIR : 25/12/2011
1. Wajib follow blog kitorang;


2. Buat satu entri tentang giveaway ni;

(a) Tajuk entri mestilah: Giveaway Lucky Blogger by ZhiraHeyo, LalaHalim & HaniSyaima
(b) Letak banner GA ni.
(c) Tag minima 3 orang atau lebih dan make sure diorang tahu tentang GA ni.

3. Submit link entri korang kat bawah.







Pemenang bertuah akan mendapat hadiah misteri dari kitorang. Bilangan pemenang masih belum ditetapkan tetapi akan diupdate dari semasa ke semasa. Oleh itu, jangan putus asa kerana sesiapa sahaja berpeluang untuk menang.

Perhatian: Jika penyertaan GA kurang daripada 100 orang maka GA ini akan dibatalkan, oleh itu pakatlah ramai² kaum kerabat blogger join GA ini, tak rugi pong~ muahaha~


(nampak sangat aku copy ayat cik Zirah & cik Ayma ~~~~ sorry =.=)

Join lah :)

3 comments:

ZHIRA said...

thnks a lot wat banner, nyusahkan ko plak. tp banner tu cantik sgt, time ksh ehh.. btw, tu ayat aku+syaima. hehehehe~

Mizs Maisarah @ Mai said...

aida nak join.

http://storymyaq.blogspot.com/2011/08/giveaway-lucky-blogger-by-zhiraheyo_02.html

Lala Halim said...

@Mizs Maisarah : thnx for join XD