Friday, June 10, 2011

david beckham tu moyang saya ~ kenapa? tak percaya lah tuh?

Salam :) ya ya ya ya yah! aku kembali meng-updated semula belog aku nih.Gelisah lah wei. tak lama lagi nak sekolah dah.Aku rasa aku baru jer pi jenguk sekolah aku.Dah 4 hari aku "terpaksa" menghadiri kelas tambahan yang dianjurkan oleh sekolah aku tuh. Tulah. Nak taknak kena pegi jugak..kena hadir jugak. Kalau tak..reopen sekolah semula tak pasal-pasal aku menjadi budak femes.Sebelum nih aku "tak pernah" lah berfemes-femes nih, Nak jugak merasa dok depan perhimpunan sekolah tuh.Femes sekejap apesalahnyer. XD yoyo a jer aku nih.Kasi lempang kat muka aku nih? dah dah actually aku takde ayat nak tulih untuk entry pada kali nih. Ehhh? tadikan aku 1st tonton cerite kartoon nih XD

pagi jumaat nan indah..tyme tuh mak aku suka menonton channel RTM yang suka berbual bicara tuh.Aku pada masa tuh ter-automatik terjaga awal selepas dikejut oleh ayah aku suh makan nasi lemak yang dia beli dari sebuah kedai yang aku dah lame usha kedai tuh tapi tak berhajat tuk pergi ke kedai tersebut.Selepas breakfast..memang sah-sah ayat mak aku akan berkata "dah dah masuk bilik study tuh" So,kate anak mak ikut jer lah perintah mak aku tuh.Tepat pukul 9.oo am. Entah kenapa nak sangat mengedik nak menonton TV ( sebab malas nak study XD).aku ber-remote control kan dengan menekan channel tv3 secare tetibe.Tak pasal-pasal ade satu cerita kartoon yang aku dah lame berniat nak menonton akhirnya tercapai jugak :)

(kalau ikutkan nak jer citer jalan cerita kartoon tuh sampai habis..tapi aku penat nak menaip)

Best jugak citer tuh menarik! aku suke "trademark"nya iaitu TERBAIK! huhu BoBoiBoy mencuri hatiku XD

Lawakk tengok katun nih.Ayat dialognya sangat-sangat mengeletek perutku XD ngapelah baru sekarang aku menonton =.= ( xde rezeki nak menontonnye XD)

Anyway,aku tak pasti aku boleh habiskan drama korea yang aku tonton nih. Secret Garden. Pada mulenya aku tak nak layan drama nih.Tapi apebila kedengaran bunyi-bunyi yang menjengkelkan dan mengatakan drama nih best so,apesalahnye kalau aku usha ikit. ( baru episode satu dohhh aku tonton =.=)

Last but not least,tak sangka sudah 200 ! entri dah ek? baru aku sedar..banyak betul aku mencarut,membebel dan mengedik di belog aku nih. ( kecoh betul aku nih..orang lain dah beribu-ribu entry tak kecoh pun) maaf saya suka mengedik ( nak bajet femesss~~~ eiyuwww geli aku~)

p palang s: actually ape yang aku ingin memperkatakan lagi entri nih entri "xde idea nak menaip" so menyewel sesuka hati.Tambahan lagi, ( hebat bahasa aku!) title entri ini saje je tulih gitu XD ( tapi kalo korang percaya ngan title tuh apesalahnyer XD)

lagi p palang s: terkilan tak dapat jumpe pakwe aku kat pavillion~ ( kau dah balik kat korea semula ker? sampai hati tak singgah kat umah aku.kau kate nak jumpe parent aku~)

No comments: