Monday, May 16, 2011

pengorbanan anda begitu berharga ~

Salam to all readers,
Memang terasa sangat-sangat~
apa yang TERASA nya?
haha.
TERASA sangat sebab lama tak UPDATED belog.
huhu ( suke sangat buat gedik)
btw,musim tengah PANAS & MID-TERM EXAM nih..
memang sibuk sangat-sangat~
buku-buku..mengapakah engkau selalu disisi ku?
What THEEEEE~!
serius..tahun nih punye exam mid-term memang susah~ xpecially English...
memang OUT dah~
ape yang OUT?
memang OUT & gerenti tak kan dapat A atau B punyer~ (tulahhh nak study beria..dah kene..padan muka ~~) =.=
ouhh memang bengang~ tak pasal-pasal jugak mak aku kena kan aku jugak time tuhhh~
tapi nak buat macam mane juz what and see the result~ ( lulus kire ok)~

Perkara yang lepas jangan dikenangkan semula,
nak buat macam mana..mungkin sebab tergopoh-gapah semasa menjawab subject tuh..
Lupakan lah..better fikirkan papers bagi exam seterusnya..XDXD
(sejarahhh!! cuak cuak!)

Dah-dah ! tak payah nak cuak-cuak~... hang sekarang nih pi dok kat dalam bilik study bukaq buku pi study~ ni pasai apa dok online-online lagi~ kena lepuk kang dengan mak hang! ~

Okay,sat agy~ offline~~~
btw,hari ini aku tak pegi ke SEKOLAH! ( jangan dok happy na....mak hangpa agree hang tak pi sekolah dengan syarat dok umah bukaq buku~) O.O




Aku tahu and sume orang tahu yang yang tarikh 16 MEI yang penuh bermakna nih sangat bermakna bagi guru-guru di luar sana ( malaysia) ~ termasuk guru-guru di sekolah aku :)
Dengan ini,aku nak mengucapkan SELAMAT HARI GURU kepada semua guru-guru di SMA AL-KHAIRIAH~ especially guru-guru yang mengajar di kelas aku KELAS 5 TARMIZI iaitu :-

Cikgu Emy ( guru kelas kiteorg)
Ustazah Rashidah
Ustazah Noraniza
Ustazah Zuraina
Cikgu Sarimah
Ustazah Fatimah
Cikgu Thoha
Ustaz Shukor
Ustaz Kamaruddin
Cikgu Izani
Teacher Zarina
Cikgu Nurul
Ustazah Zaleha
Ustaz Badrul
*********seorang lagi Ustazah yang mengajar subjek Al-Quran (alamak lupa name dia~)


so,inilah pejuang-pejuang dikelas kiteorang~

" terima kasih sebab mengajar saya yang kurang pandai nih untuk menjadi orang yang pandai suatu hari kelak dan terima kasih kerana telah mencurah ilmu yang begitu banyak sampai otak saya berjalan dengan lancar dan tidak lagi berkarat seperti dulu :) terima kasih :) "


Dengan ini jugak nak SORRY sebab tak ada DUIT and tak SEMPAT nak beli hadiah untuk cikgu-cikgu & ustaz-ustazah sume~ ( expecially kat Cikgu Izani sebab aku dah dua kali dapat hadiah daripada dia,so aku sepatutnya bagi hadiah kat dia demi membalas jasa dia selama ini) =.=

btw, SELAMAT HARI GURU!!! :) pengorbanan anda selama ini begitu bermakna dan berharga!

okay...TUTUP :)
btw, jangan lupe tengok citer JUVANA kat TV3 malam nih~ (tengah minat menonton drama tuh~ menarikk!) OK!!!




p/s: esok hari wesak kan? tak pasal-pasal dapat bercuti seharian di pusat tuition dari pagi hingga petang~ sabo je la~

psssttt: jadi orang pertama mengucapkan selamat hari guru dekat mak aku :)

psssstttt: ingin menjadi seorang gamer profesional lah~~ (berangan)

No comments: