Monday, May 30, 2011

berwajah baru dan kembali

Salam :)
pukul 12.02 am sudah..alamak ingat kan nak update lebih awal tapi akibat sibuk mengurus dan menukar kepada layout baru menyebabkan begitu lewat jadinya.

Maaf entri pada kali ini separa mood dan berkata baku.

Apa yang korang semua lihat untuk 'belog' pada kali ini..aku dah habis berusaha untuk men"simple"kan belog ni.

Tapi entahlah..simple lah sangat.Oh Whatever!

Tema (cehh ada tema pula tu)...tema untuk kali ini...dibanyakkan mempergunakan warna-warna yang agak lembut dan tidak terlalu garang.

Manakala banner di bahagian header tersebut telah pun di used kan dengan menggunakan Photoshop CS3 Extended.Tidak perlu beria untuk menghiasinya hanya banyak bermain dengan "Blending Option" sahaja.

Manakala "post blockquote" pula aku hanya menambah code-code di bahagian HTML sahaja.
Dan semua sekali 100% banyak menggunakan Templates Designer dari Blogger.

Okay,itu sahaja "cheritera" belog aku.

Btw,minggu lepas berakhirlah Mid-Term Exam aku.Oh. Agak terkilan sangat.Walaupun keputusan tidak diberitahu lagi.Tapi memang sah dan yakin Bahasa Arab Tinggi aku failed. susah tau exam pertengahan pada tahun nih ( SPM lah)

Before ending,Happy Holidays :)


mari menyambung kembali keKOREAan semula :)

No comments: