Monday, April 18, 2011

senyum sebab sakit



Assalamualaikum~ pade mulenya aku terpikir yang entry tuk kali nih bukan dan tidak patut tuk aku updated pasal nih.Tapi sudah terlantas fikiran nak mengupdated..niat terpasang so? aku meneruskan mengupdated ( okay..entry yang sepatutnya aku updated akan di update pade hari lain & entry yang lain 0_o).
Dah dah! cukup mengedik..mari melihat dan menatap title entry aku nih..err? "senyum sebab sakit" so? maybe dah detect kan yang aku nih mesti tengah "merana" kesakitan~ oh yeahh! kalau kite sakit kite kene senyum :) sebab ape kene senyum? senyum lah apebila pelajar sekolah macam aku nih dapat CUTI SAKIT :) so? aku tak dapat menghadiri ke sekolah sebab aku sakit..( tulah maksudnya :)

senyum :) senyum macam ginilah yang harus dilakukan :)



So? sah-sah jelas nampaknye yang aku nih SERIUS sakit & bukan main-main~ actually aku sakit sendi~ sebenarnyer tulah pasal tak datang..( kalau dah setart sakit..memang berlarutan) tapi tadi agak mencurigakan apebila semasa doktor check tadi..dia detect "something" apebila check jantung aku~ ( oh sebelum tuh...1st time pi klinik tuhh ). Jantung? plss!!! jangan ungkit kisah silam aku dahulu~!!!!!!! aku & ayah aku tadi dengarlah bebelan dia pasal check-an tadi...aku mendengar at the same time otak aku bermula bermain-main memikir ape yang di kate tu..something rite..jugak..tapi aku belum sedia nak hadapi semula "kisah silam" aku semasa aku kecil dahulu....so? masih dalam perbincangan pasal kejadian tuh entahlah aku nak melaluinya jugak atau biar jer.. =.=


p/s: AL-FATIHAH kepada kawan aku ( hamba ALLAH) keatas pemergianya pada pagi tadi.Agak mengejutkan bagi semua orang termasuk aku. AL-FATIHAH.


1 comment:

Hahazirah said...

lala, stay health. i'm always by ur side tau.

sedih sgt, sebak dn seakan x percaya dgn kepergiannya. moga2 arwah ditempatkan di kalangan org yg beriman disana. al-fatiha. :'(