Sunday, April 3, 2011

pinky & erul akademi fantasia 9

GEDIK?! nye~ pehh dah lame rase malu ya amat! sejak aku tersyok kat si DIA itu :) setiap kali kelas Sains..mase itulah membuat aku bermula mengedik jer :) dan dari situ aku mule "berminat" untuk memasuki kelas sains :) ceehhh? peliknye kenyataan itu? Tak payahlah aku nak membebel panjang ( lagipun maleh nak menaip panjang-panjang ) actually aku ade minat seorang LELAKI yang bagi aku aku just minat dia tapi aku tak adelah berhasrat nak "couple" dengan si DIA tu ( cik Lala muke huduh ade hati nak kapel dgn mamat tuh~ perasan sungguh!.) Seriously,tak pernah pun ade perasaan sebegini sebenarnye~ entah secare tetibe minat DIA. (sebab gaye dia yang menarik!) tapi aku agak yang dia sudah mempunyai seorang aweks :( Btw,tadi semase kelas Sains si Dia berbaju PINK hari ini sedangkan aku berbaju kurung ala PINK keunguan berserta tudung PINK..~ hehehe merah pipi aku kalau dikenangkan balik pasal situasi tadi :) plss CIK LALA HALIM enoughlah SYOK SENDIRI~ bak kate orang melayu "sekali-sekala syok sendiri aper salah nyer XD


Tutup pasal kes SYOK SENDIRI itu....nak tanye siape ade tengok KONSERT TIRAI AF 9 pade 2.4.11? kalau ader tengoklah kan..perasan sangat tak dengan salah seorang peserta yang gile sangat dengan KPOP & JPOP? peehhh ni yang membuat aku "berminat" untuk mengenali si mamat nih~ Pelajar AF 9 yang berani membawa lagu KPOP mase perform untuk Konsert Tirai time tuh~ Dia telah menyanyikan lagu I'll Be Back yang penyanyi asalnya ialah 2PM~ peehh walaupun ade lirik yang tak dia ingati but perform masih nampak menarik!!!
( nak undi dia lepas nih XD)








Nama penuh: HAIRUL NAJMUDDIN BIN ABU SAMAH
Nama Timangan: Hyrul
Umur: 19 Tahun
Tarikh lahir: 5 Disember 1991
Tempat lahir: Hospital Besar Kuala Lumpur
Berat/tinggi: 70 kg/178 cm
Pendidikan: SPM
Pekerjaan: Pelajar IPT ASWARA
Hobi: Bersenam, mencipta lagu, menari, menonton drama Korea & Indonesia, melukis, buat latihan muzik






Itu jer serba-sedikit yang aku dapat korek pasal si ERUL nih~ berharap lah dalam AF nanti dia banyak menyanyikan lagu-lagu KPOP & JPOP!!! ( nyanyi lagu SHINee-Replay ekkk??? nty?)
Btw~ pasal program mahasiswa yang telah berlaku disekolah aku...kawan aku kate program itu amat membosankan! XD (nasib baik aku tak pegi :)

psst: syok tengok CHOI SIWON speaking melayu dlm Oh! My! Lady di animax :)


2 comments:

Hahazirah said...

ak agk ak tau spe LALAki yg tlh berjaya mncuri prhatian LALA tu. *m** **n*n ke ek?? hmm~ hahaha~

oh, ko minat erul ke, af kli ni ak x mnt spe2 lg tp ak rse azri hengsem la! >__<

Lala Halim said...

eeehhh ko kenal ker???? cm ner boleh tau???