Friday, April 8, 2011

kalau takde ayam,masakan ade kfc~

laparnye perut nih.memanglah lah aku lapar... tengahari tadi aku tak makan :( bukan bermakna aku tak makan sebab aku BERDIET ..buat apelah aku nak berdiet..(statement hampehh).Okaylah entri untuk hari ini..maleh untuk typing panjang-panjang lebar sebab hari ini sangat maleh sangat-sangat arrggh~ (lepas updated belog kena makan..perut dah macam lagu hiphop dah aku rase)


semasa ayah aku nak pilih kasut :)


Tadi aku bersama family aku plan nak jejalan keluar beli barang.actually,just kuar nak beli barang keperluan untuk akak aku yang maybe balik ke Shah Alam pade minggu depan.Alang-alang keluar tuh aku pun nak join sekaki sebab niat nak USHA-USHA CD korea :) tapi malangnya nasib baik "benda" yang aku nak tuh takde so, jimat duit aku. Lagipun aku dah bernawaitu yang tahun nih tidak akan beli CD-CD lagi ( janji untuk tahun nih..tahun depan buat balik) sebab ade benda yang paling "penting" yang aku kena "beli" ( lain macam jer).Sambung balik pasal petang tadi,aku tak lah banyak sangat bershopping sakan just tadi teringin nak beli "kasut baru" jer. Sebab jeles akak aku beli so, aku pun nak beli jugak :) last-last "satu family" beli kasut baru :) Tapi aku lebih suka kasut yang berharga RM 158.90 dahla cantek :) tapi aku tahu aku beli kasut gune duit mak ayah aku apetah lagi choki-choki yang masih tak mampu untuk aku beli dengan duit sendiri =.= Ending, the store jugak yang aku sekeluarga berdating :) sebab situ banyak barang :) huhuhuhu



habat jugak rupe aku kalo pakai tudung ala-ala indo nih~


psst: pasni plan nk cer cube try pakai selendang lah pulak :)

No comments: