Friday, March 4, 2011

penerbangan anda akan berlepas sebentar lagi

Salam...
Ish baru hari ini aku dapat mengatai dengan lappy aku..
penat masih terase..well aku baru lepas bape jam balik dari KL
ehemm...pade hari KHAMIS bertarikhkan 3/3/11~ kebalikkan abang aku ke Mesir mengundang kesedihan bagi aku. ( sebab lepas nie dok sengsorang !)
tak best lah dia dah balik sne~ xdelah kawan nak menjerit sesame semase menonton citer korea~ ouh tidak! feels lonely jerrrr~
xdelah peneman aku nak study tengah-tengah malam~ aiyooooo!
cicak jerlah yang rajin nak berkawan n peneman aku lepas nih~
tapi nak buad macam mane~ demi mencapai cita-cita sebagai seorg doktor~ so?? rela dilepaskn =.=
Okay,tady dia naik flight pade pukul 3.oo am~ so? pukul 11.00 pm ( khamis) bertolak dari rumah sedare aku ke KLIA~ seems pade 12.00 am ( jumaat) dyer nak jadi org 1st check-in~
so? bezaman nak menunggu until pukul 3.00 am~ ouhh memang penat but bermakna~
So? hari ini aku tak mai ke sekolah~ ishh dahlah hari ini exam lagi. tak pasal2 kena exam persendirian~ aiyaakkk








Sebelum smpai di umah sedare singgah di UIA,Gombak amik abang aku yang belajar disitu,seems dia mau hantar sekali adiknyer~ :)

jalan sgt sesak tyme tuhhhh =.=



ehem? mengisi kebosanan ku~







then pulang sudah ke Temerloh,Pahang :)


No comments: