Saturday, March 26, 2011

mickey mouse sengau :)


aku mengantuk. tapi sempat mengupdated lagi :) yeaahh tadi pukul 7 pm tadi nothing cerita/drama nak di layan..so,akak aku tukar kepade channel tv2~ ( channel orang tua) at the same time ade cite Mickey Mouse Clubhouse~wow! interesting nak tengok! ( sebab channel Disney kt umah aku saje mengedik ak buang ) guess what? suare bagi mickey mouse sengau jer XD donald duck lawakk jer~ pecah perut aku tontonnye :) syok jugak ade Mickey Mouse cakap melayu :)







best dengar lagu nih~ rase macam nak menari jer :)

penambahan>>>>>> Tahniah kepade yang dapat keputusan yang CEMERLANG dalam SPM 2010! ( tercabar diri tengok senior amek result atas pentas ) & rase nak ubah layout belog aku nih jer..jeles tgk belog orang lain CHUMIL sgt. :) Akan Ubah :)

2 comments:

Henry Zackery said...

mickey mouse n donald duck memang sy suka :)
kartun otai tu..hehe

Teka Gambar Kembali Lagi

qin said...

haha..mickey mouse mmg sengau..
lyout blog dah ok ape,cntek:)