Sunday, March 20, 2011

kalau saya tak pegi sekolah hari esok..adakah cikgu marah?









Alamak! sepatutnya aku dah publish awal entri ini~~ agak lambat sikit sebab terjumpa satu tumblr pasal minho habis hilang ingatan memory kepale aku nih lepas tengok muka dia buat kali TERAKHIR? jeng..jeng...jeng..kenapa TERAKHIR? adekah selepas nih aku tak boleh melihat wajahnya lagi :)? Ouh tidak semestinya..ish baru aku perasaan dan sedar yang pendahuluan aku nih merepek entah apee2~ cukuplah menjadi sewel oiii~

Yeesss! esok sekolah kan? habis sudah seminggu holiday~ gile. memang tak puas cuti! kalau boleh nak jer minta merayu sambung lagi cuti tambah seminggu lagi :( esok bermula menjadi "seorang pelajar" semula.Yeaaaa~bapak tak best nya sekolah akan setart~ berat badan nak pegi.Pehh aku nih mule-mule dah ready berniat begitu..patutlah pegi ke sekolah mengantok jer tahu. Ish teruknya aku =.=nak taknak aku kena lah pegi.Ouh btw~ tadi time tuition bestpren aku,Syaima' mengkhabarkan yang guru kteorg yang mengajar subject Bahasa Arab Tinggi iaitu Ustaz Shukor bakal 'berpindah' ouh! OMG!! gilelah gini. kalo ustaz pindah sape nak ngajar subject tuh nanti? jeng..jeng..jeng~ haraplah kemungkinan TIDAK akan berpindah~ ish dahlah dapat penganti baru untuk cikgu math nih entahlah...lembut jer orangnya~ tak garanglah sangat..tapi classmate aku kate cikgu math baru tuh jelas jenis seorang yang lembut dan dahlah sore slow~ =.= aiyaiii~ tak pasal-pasal kena struggle sendiri math nanti~

Anyway,seminggu cuti aku masih tidak dapat nak menghabiskan sume Seasons Merlin~ termasuk jugak drama My Princess~ arrggh! lepas nih aku tak lah selalu lagi updated belog nih ek? paham-pahamlah tahun nih aku SPM so parents mengawasi gerak geri aku~ so dangerous kalau dyeorg syak aku online time2 hari sekolah =.=

Ending,nak offline dulu ek! baru aku ingat nak ironing baju sekolah :) huhuhu take care sume! ( tak sabar nak tengok Merlin & Arthur :)




hengsem minho & onew :)

1 comment:

Hahazirah said...

lawa benor gmbar JB (sebaliknya!). :P

ak pom mls gak lah pegi skolh dah sdp sgt cuti nih. eh, xbleh2, x pegi skolah thun dpn okei, thun ni sruggle spm dulu tau! hihi~ <-- ckp kat diri sndiri jgk. :D