Thursday, March 17, 2011

ade artis korea nak pinang saya!!

hati-hati apabila anda duduk berseorangan dirumah! Kenapa aku mulakan ayat aku dengan agak sentimental sangat? Aku pun tidak pasti..mungkin perasaan gerun buat masa sekarang nih. Duduk rumah sorang2 sebab mak & ayah pi pasar tani :) Setiap hari khamis..bermingguan..pasar tani sangat femes pda waktu petang..ya! memang tadi mak aku ajak aku join sekali pi sana tapi maleh rasenye nak bangun dripada bersila sambil ngadap lappy~So,ni lah kesan nya..gerun dok sengsorang :)

( Sepatutnya ayat aku harus dimulakan dengan Assalamualaikum :)

Rase getar jer tangan aku.. ( adekah aku terkena parkinson?)
lame rase tak updated belog nih..sebenarnya dah lame dah bernawaitu nak updated belog tapi banyak halangan dan dugaan kena tempuhi dahulu sebelum mencapai niat nak updated belog..
Akhirnya..peluang ada juga :)
Entri hari ini majority purata nisbah nya entri imbas kembali..
maksudnya..hari-hari dulu-dulu yang aku nak ceritakan ( hari ini perkataan agak skema sikit..maaf)

Pada 12/3 hingga 13/3 aku dan parents aku pegi menonton pertandingan nasyid & marhaban di sebuah sekolah. Niat pergi kesane sebab nak jadi "penyokong" untuk sekolah aku yang bersaing dengan sekolah-sekolah lain~


Kategori Lelaki ( sekolah aku)

Kategori Perempuan ( sekolah aku)

Marhaban ( sekolah aku)


Maleh nak explain panjang sangat sepanjang time nasyid aku taklah dengar sangat dyeorg nyanyi sebenarnya ( mane taknye telinga tuh sumbat earphone dgr lagu korea) XDXD termasuk jugak marhaban..huhu Walaubagaimanapun,syukur alhamdullilah keseluruhannya sekolah aku menang~ ( we're the champion~ we're the champion~~)

Pada 14/3 hingga 15/3 pula..ade extra ganti kelas tuition~ Sains & Sejarah..balerrrrrrr! 3 Jam tuhh! kalo ikut kan 14/3 tuh waktu pagi sains manakala waktu petang sejarah..tapi aku plan buat rancangan jahat taknak gi kelas sejarah~ hahahaha ( jahatnya~ )maseh tak sedar lagi kah aku?? Tapi keesokannya aku pegi lah..adohh ngadap sejarah 3 jam..pehh 1st time belajar sejarah 3 jam jeng jeng jeng~~~

So,minggu kecutian nie..memang aku tak gi memane sangat..duk umah main konda-kondi dengan teddy bear aku...oh then buka buku telek buku jer~tidak dilupa cuba sedaya upaya menghabiskan semua Series drama Merlin & drama korea,My Princess~.

...........
........
........
........
........
.....
........
.......
......
......
.......
........
.......
........
.......


Dyeorg nih macam Romeo & Juliet

.....
.......
......
.........
......
.......
......
.......
Baru aku teringat esok aku ada buat "kenduri" mehlah datang. Aku nak ajak semua orang nih. Esok Lee Donghae & Choi Siwon nak datang Malaysia sebab nak masuk minang aku :) waahhhh! meh lah datang umah aku :) haha ( Lala pls..cukuplah berangan!!! )




No comments: