Monday, February 14, 2011

mengantok :)

Salam readers:)
sebelum nak mengedik sikit..wei "bodoh" diluar sane jangan lah anda sesekali menyambut Hari Kekasih lahh weyyhh~ ( dat "hari" menyemakkn lagi mengusutkan kalender umah aku jerk..arrghh ples!) Ok! jum mengedik~
Well,nothing sgt nk mengediknyer aku nih but tadi kat sekolah kes pasal buat laporan sains ..pehh kononyer laaa.. yang kess kulat tumbuh ker takk..ouhh tak sangka kulat aku yang tumbuh sikit ( tapi aku luper nk print but aku beli "kulat" punyer gamba kt kawan aku) tak disangke laporan sains aku diterima & aku orang pertama yang menghantarnyer ( rase macam nak mengedikk jer~)http://www.emocutez.com
so,disebabkan orang pertame :) well, i got present from Cikgu Izani :) Tenngsss! Cikgu!~

sekadar pen tetapi bermakna :)

Well,gambaq atas tuhh lah hadiahnyer :). Udohh lah tuh tutuplah pasal mengedik nie~ huhu
Meh citer pasal korea pulak~jeng..jeng~http://www.emocutez.com


another favourite kesukaan minati aku :) huhuhu Name drama nih Jungle Fish but yang nie season ke-2~ adelah jugak usha season pertama but tuhh movie pelakon lain .ouh tak suka! tak suka!.Walaupun juz ader 8 episode (bajet xde nk wat bebnyak episode) tapi mempunyai jalan cerita yang menarik :) actually 1st nonton drama nih juz niat dihati hanyalah untuk menonon Cinderella Man aku,Lee Joon ( Mblaq) tapi tgk character yang lain,sume menarik! :) masok episode ke 4 aku mule mengingati watak name dyeorg~Important yang best sgt citer nih~ dyeorg nih pelajar sekolah yg suka-suki berhacker di internet..tulahhh yang membuat aku suke~ :) & yessss,aku bangga buat account me2day.net tuh sbb dlm drama tuh terbnyaknnye dyeorg hacker account tuhh :) ( sorry mengedik lagi).Bebalik pade watak, watak yang aku ingat hanyalah 7 orang jer :) berserta juga aku ingat username dyerorg~

Hosu @ stranger_a
Yul @ bluepills
Bawu@ cinderella_man
Gongji@ bloodymandoo
Rai@indiedol
Hyo-An@jungle_fish
Tae Rang@ veteran

huhuhuhu xmudoohhlah aku nihh~ bende2 gini ingat sgt~ kalo bab2 belajar luper teruss! whatevaahh lala oiiiiii~Agak terkilan drama tuh dah tamat~ walaupun dah the end,tapi terdapat moral value yang awesome! Aku saranlah korang tgk~ especially cm mane nak mencari kawan yang baik@menjaga hati kawan@ isshh atau lebih senang dikatekan pentingnyer persahabatan~ :) *sob sob sob~


Ouh~ aku jenis pelupe kekadang jap~ well,at sekolah tadi jugak~ pasal ULBS Bahasa Melayu~ adoiiiyaii! nak sewel aku dibuat nyer~ Cikgu Sarimah banyak betul bagi soalan kat aku~ peehh penat nak menjawab~ dahlah tyme group aku yang last~~ time tu lah jugak mase akhir2 waktu matapelajaran bahasa melayu~ seems esok cuti~ hari rabu sambung balik group aku sebab tak sempat nak habiskan ULBS~ (pellikk?) ouh lepas nih kena ready kepale otak aku dengan jawapan2~ ouhhttp://www.emocutez.com


Ending~sgt sedap betoll telinga aku nih dengar lagu Backstreet Boys~ huhuhu actually ngantok rasenyer nak tido jer tapi akibat tadi tekun men-operasi header baru and mencari code bagi penukaran font post title aku terlupe nak study~ so aku kena study lepas nihh~ (membalas balik masa study aku) aigoo ( esok cutti :) ouh lupe~ dpt inviting pegi gotong-royong kelass :) esok~http://www.emocutez.com

No comments: