Sunday, February 20, 2011

jom mengedik?!

Assalamualaikum!~ fuuhhh :) ter-updated jugak belog aku nih :) hari ini aku nak habaq aper ek? well,sungguh agak meletih..tadi pulang dari tuition =.= dahlah tengahari tadi aku tak makan (save duit) balek jer umah terus melantak nasi tomato :) nak rase tak nasi tomato??? meh mai datang umah aku :) huhu okay tdi kelas math & sains pehh pening jer kepale aku rasenye~ ( nasib baek aku paham mende yang cikgu ngajar) dahlah tuh buat per aku nak cerita pasal situation di tuition tadi nampak jelas aku tade ayat nak taip untuk entry nih! Meh story-telling hari semalam.
Semalam aku telah ter-suka dengan seorng mamat korean lagi =.= pehhh kegedikan bermula. Ohh kenapa aku addicted sgt ngan mamat korean huh? sungguhh geddiikk!
http://www.emocutez.com
dah! aku nak mempromote dia nih. nama penuh nyer Kim MyungSoo ( INFINITE) atau femes di gelar sebagai L. What theee!!?? L !!? ( fave huruf n nme glamor aku) peehhh soryy perasan japhttp://www.emocutez.com
Then,sebab aku sengap dengan dia,si L tuh..sebab muke dia ala-ala hubby aku,Yabu Kota dr Hey! Say! JUMP

my L ( baru aku pasan gambar bih agak xcun)




Yabu Kota :) ader gaye cam dyer tak???? ( kalo korang kate tak..adekah mate aku yang bermasalah????)

Gitulah al-kisahnyer~~~~( jap..try buat muke gedik apebila melihat seorg yg hengsem) http://www.emocutez.com
ohh cukup puass :)

dah dah! simpan kegedikan tu! XDXDXD ouh? baru aku ingat maybe hari esok adew orang mai umah aku.Ish..parents plan nak meng-upgrade umah kiteorg dari satu tingkat ke 2 tingkat~ abihh citer nak buat umah 2 tingkat laah :) huhuhu sekali jugak mak aku nak tukar segala lampu2 dalam umah aku yang sakai + sewel tuh dengan lampu baru~ ( tak sampai setahun tukar lampu baru)


tengok tuhhhh segeng simen di halaman umah ku~ tuh menandakan begitu awal & beria orang tuh nak buat umah aku =.= good luck & work hard abang tukang~~

ohh lagi satu tadi tyme rehat sebelum bermula kelas sains aku n geng aku,kiteorg pi lepak gerai buger :) biasernyer tiap2 minggu bajet kayer makan kat restaurant tapi hari ini tak sebab duit tadehttp://www.emocutez.com

Tyme syok lepak~ almaklum gerai buger jenis public so memacam spesis manusia aku jumper XD Tadi aku jumper sekumpulan abang putih. Sebab ape kiteorng panggil sekumpulan abg puteh? sebab abang2 tuh pakai baju puteh termasuk kawan dyer yang lain XD 4 sekawan 3 org pakai seluruh putih seorang je baju berpetak~ sah! yang tuh leadernyer! what the!? laaaa.. ketawa sakan aku n kawan aku tgk :)
http://www.emocutez.com


abang2 puteh :)

hahaha adoiiiyaiii!~ dah dah~ ( tgk gamba tuh cm nak gelak jer terkenang pasal tadi...credit photos to ayma) then, kiteorg beralih berjalan-jalan ke kedai buku yang berdekatan~ actually teman kawan aku Ayma nak beli drawing block seems nak rajin setart buat keje kursus seni :)
Mase usha2 kat kedai buku tuh,sempat lagi aku n dia berposing~ hahaha



oren ( aku) sebelah aku ayma :)

ouh? kiteorg sgt gedik :) hahaha :)

ouh? kalo lahh aku buat satu belog yang me-promote kan n sharing hasil graphics aku..korang nak join tak? XDXD? huhuhu anyway exam penilaian pertama akan bermula pada 28 feb hingga 4 mac~ ouhh cuak cuak! target bagi exam kali ini 9 A! ( kalo boleehhh dpt laaaa)
http://www.emocutez.com

No comments: