Friday, February 11, 2011

hey kamu!

Salam readers!
kalo ikutkan nya~ pada pukul 6 pm tadi dah aku publish untuk entry nie~
nielah akibat terleka sangat~yela lame jer tak buka fb :)
what evalah aku nie~ azan dh masuk aku still lagi menaip~ hey! WTH lah?
sat sat~ pi solat jap lagi :)
anyway.. :) hari ini saje nak mengedik nak updated belog :)
banyak mende rasenyer nak sharing tapi~ tetibe jer otak aku nie blank hilang sume mende nak membebel tuk entry nih~ =.=

Kes Grammar hancor~ rugi sudah~


okay,tadi tak pasal-pasal kes celupar mulut~ kena jugak akhirnyer present kat depan kelas untuk ORAL English~ =.= aku n geng ingatkan hari tuh Geng kiteorg takkn kena untuk oral tuh~ tapi akhirnyer kena jugak~ nak tak nak~ cuak or tak kena pi depan untuk perform~aku time tuh ingat-ingat luper jer semua text oral yang 100% buat sendiri~ tulah pasal lepas perform tgk markah dapat 29/30~ ohhhhh agak merugikan!!!! tapi mak aku kate kire oklah tuh~ but bgi aku still tak =.=.Oral B.i yang dh lame dh Teacher kiteorg bagi tajuk tuk dipilih sebelum cuti tahun baru cine ari tuh~ tapi group aku yang suke buad keje "last minute" hahahaha text kiteorg hafal n cari n buat n reka sendiri padee hari semalam :) 10/2/2011
ntahlah cm maner boleh ingat~~~ :) lagipun buat pasal BEAST memang agak senang nak ingat~ :) hahaha seems plan nak buat pasal Hey! Say! JUMP tapi ramai sgt members nya~ so tak jadi~ buat lah B2ST~ sbb group aku juz ade 3 jer..aku n 2 org kawan aku~ so buat B2ST ,2 member each one person dpt :) then,tadi mengediklah sikit bawa CD album B2ST kat sekolah~ :) nak menunjuk~ XD hahahah cehhh :) nasib baik tade spotcheck~ kalo ader sah2 kena rampass :) xpe..mak aku ngajar situ so aku bgtau mak aku..kalo kena rampas mak tulun amek balik ek :)

Si Kulat dh tumbuh?


okay~ petang tadi memang saje nak pi tengok kulat aku tuh~ dh berkurun zaman letak kat almari ntah mende pulak terjadi~ so? aku tgk?
http://www.emocutez.comwaahhh~~ tumbuhlah!!!!!
oh? saya sgt mengedik betol!~ (eksperimen menjadi)


Aku cuba menjadi seorang yang rajin :)

Bape hari lalu~ dapat surat dari pengetua sekolah~ ( oh sebelum tuh..Tahniah! sebab jadi pengetua baru wahai pengetua :)
http://www.emocutez.com hahaha :)

Well~ bagi yang rase2nyer dyer tuh exam BESAR tahun nih~ alamak! kelas tambahan bermulahttp://www.emocutez.comohh bapak tak suke~~~~~





YG HIGHLIGHT tuh**
apekah perasaan anda jika anda seperti saya????

http://www.emocutez.com
http://www.emocutez.com
http://www.emocutez.com
http://www.emocutez.com
http://www.emocutez.com

oh tidak! deret seminggu kelas! kelas tambahan kat sekolah~ Isnin sampai Sabtu~ dahlah hari Sabtu & Ahad aku ader kelas kat tuition~ =.= (wei sedo sikit ko nak SPM tahun nie)

anyway,aku harap abg aku akan pulang ke Malaysia esok~ I understand all your pain,bro~
then esok, kelas aku nak buat gotong-royong~ aku tak sure aku bole datang or tak aku cube sedaye upaya minta restui dari parents~ aku =.= sebab kalo aku minta dyeorg akan kate~ "tak payah lah pegi,dok rumah study~ bnyak mende tak habis revision lagi tuh"
errrkkk?



Super Junior Perfume~ nak beli :)http://www.emocutez.com

10 comments:

Khadijah Kadir said...

salam...
akak buat oral test cerita tentang beast ke?

Lala Halim said...

oh yeahh semestinya :)

Khadijah Kadir said...

cikgu bagi ke?

Lala Halim said...

semestinya :) depends pade tajuk yg kite pilih lah~ lagipun akak pilih tajuk psl admire so..amik beast laa :)

Khadijah Kadir said...

waa...your teacher must be soooo cool!
classmates akak yg lain tak kata apa2 ke?
diorang tak kutuk ke sebab minat kpop sangat?

Lala Halim said...

hahaha dyeorg ok jer~ ternganga aderlah pas tunjuk gmbar beast XDXD

Khadijah Kadir said...

Wow...
akak paling minat sape dalam beast?

Lala Halim said...

haha suka kt doojun & gikwang :) adek?

Khadijah Kadir said...

LOL...doojoon gak..ngan yoseob..ㅋㅋㅋ

Lala Halim said...

i see.. hahaha