Saturday, February 5, 2011

comeback @ feb :)

Salam readers :)
ehem~ hari rerajin sikit nak updated belog~ ( sat na~~~~~)
sempena tahun 2011 nih :)
perubahan bernawaitu nak tukar templates belog :) untuk tahun nih..
tadaaa!~ hampeehhhh burukk kan? kan?
kalau ikutkan apa yang aku imaginasi dalam kepala otak aku nih memang lain apa yang telah terjadi dekat templates aku sekarang nih.
memang aku rase pelik :|
aku pun tak tahu
pehh agak gedik gyler templates baru aku nih kan?
wei..pinky wei..
habatt?
apesal tangan aku nih tergedik nak buad wane tu?
tapi dah terbuat..teruskan lah~
=.=
mehh jum jum..sesi perkenalan tempelates baru aku nih :)


ok,yang nih banner yang habat gyler yang pernah aku buat~ mengambil mase 30 minutes.dengan tergesa-gesa & entah macam mana aku tertarik nak amek watak Black Butler nih :)
yang nih lagi satu :) sangat gedik :) ala-ala pinky~ adoih butterfly manelah yang aku kutip niihhhhh!
yang tak gedik :) chatbox baru :) actually aku banyak sgt account kt website CBOX tuhh =.= kes lupe password tulah psl buat baru :) sbb nak tukar wanar chatbox punyer pasal =.=

Btw~kalo sesiape singgah belog aku :) terdengar satu lagu :) tuh lagu korea tau :) almaklumlah aku suka-suki ngan korea..asyik layan korea lah :) huhuhu :)

oh~ tidak diluper jugak :)




JOM exchanged link?????? :)

No comments: