Sunday, February 6, 2011

abah & cody simpson

Salam readers!
Well,hari Ahad diwaktu yang petang nan cerah,serta bertarikh 6 February 2011 :) oh indahnya :)
sebelum menyetartkan kata-kata manis aku tuh~ sorry hari ini punyer entry nak mengedik sikit :)
huhu
Anyway,pada hari hari nak mengucapkan Selamat Ulang Tahun yang ke-58 kepada Abah aku :)
Selamat Ulang Tahun Abah!!



try ark bace~~~ hahaha ok tak ucapan? hehehe :)
Plus,jugak hari ini jugaklah officially tamat tempoh pekerjaan Abah aku..atau lebih senang nak difahami bersara~ =.= (so,abah lepas nih abah ganti adek..jum sama-sama jadi peminat korea & jepun~ taon nih adek exam so xley nak ngadap lappy selalu~ abah ganti adek nakk???) -errkkkkk-

Dah! Dah! jum~ aku nak kenalkan korang dgn buah hati baru aku :)


Errrrrkk?? sape nihh wei?
Nilah dia buah hati baru :)
Cody Simpson~
(terusha dyer tyme tgk dye kt channel Hitz)
actually minat kat dia sebab suare dia tuh mengancam sgt~ XD
muke taklah sehengsem mane sgt~ =.=
malangnye,die nih berumo 14 taon!
wei..baek jadi adik angkat aku weii...
mudeeeee~nye
(terase diri aku nih tua =.=)
oh tidakkk!
meh aku nak recommendkn satu lagu~
try dgr lagu dyer ft ngan flo rida~ iyiyi~~ (boleh tahanlah lagu nih)
^_^

Anyway,sebelum setart cuti untuk tahun baru cine nie kan~cikgu sains aku suh buat eksperimen pertumbuhan microorganisms~malangnya aku buat tapi kulat tak tumbuh2~weii aper cer nih weii!?? aku tak kesah kalo kulat tu tak nak tumbuh~ mane tahu kulat tuh nak beraya sambut chinese new year~ 0_o tapi cm ner aku nak siapkan report aku tuhh?? esok dahlah ader subject sains? aku tanyer kawan aku..ishh dye punyer kulat pun sme..cm kulat aku gak~ lemahhh weiiii kalo gini~ aigooo..
lagi satu pasal ULBS bhase melayu & oral b.i~ aiyaakkk!! ready pun belum esok menyetart~ aku nak perform aper?????malam nih kene hafal laaaaa...=.= hei~ tulah dugaan org yang "malas" nak melakukan sesuatu "mende"
aigoo...
then,setart esok~ =.= jarang lah online~ =.=

p/s: kepada abang hanif~ semoga perjalanan mu selamat~ :) kiteorg disini menanti kepulangan mu ~ elok2 di sane~ kiteorg pray always for u :) (arap sekarang dye kat jeddah)


No comments: