Tuesday, December 14, 2010

Tumblr bersama Onew & Irwansyah :)

salam!
ish..tetibe pula nak updated malam2 nih..
pagi tadi aku tak sempat nak updated sebenarnya..sibuk kemaskan bilik aku yang semak nak mamposs! baju teraborlah.ish..kalo lipas ader pun..sah-sah tak hingin nak dok bilik aku tuh..=.=
anyway,keje selesai fuuhhhhhh! lega..baru lah skrang aku pasan bilik aku tuh memang lawa and cun kalo di kemas..:) seems...pegi jenguk-jenguk TUMBLR? what the? pekemende tuhh? haha aku pun still budak baru pengguna Tumblr so..tak lah tahu sangat selok-belok menatang tuh...aku buat pun secare tetibe jer..:) bernawaitu nak buad mende tuh sebenarnyer akibat aku maleh nak save atau nak simpan sume gamba-gamba jepun & korea aku tuhh..so,adenyer Tumblr..reblog jer sume mende yang aku suke..tak payahlah nak menyemakkan lappy aku..:) haha..anyway,nak lah peromote jap..Tumblr aku tuh.barangsesiape yang ader tumblr tuh..FOLLOWED lah aku ek??! :) nanti aku FOLLOWED korang balek :)







hoho followed ek :) 14 dec :) something yang shining! jer aku rase :) hahaha Happy Birthday! Leader Onew's SHINee :) **tua sudaahh :)



hoho...guess what? syok-yok kemas bilik..aku jumpe diari aku time aku umo 12 tahun :) hahaha nak pecah perut aku bace diari habat aku tuh..:) tak sangka aku kecik-kecik berdiari..beso-beso nih haa..berbeloging :) :) tulah...:)hahaha lagi satu....terkenang lah pulak..tyme aku kecik-kecik dulu..sebenarnye aku salah seorang peminat fanatik Irwansyah! hahaha what the hell! hahaha yela zaman aku tuh dulu dia sesangat femes! sampai aku sanggup suruh ayah aku beli cd movie HEART tuh serta soundtrack :) termasuk movie Love Is Cinta.balerrrr! aku..hahaha minat sesangat sampai aku kumpul gamba-gamba dia :) aduiiii! haha..tapi naik jer Tingkatan 1..kehidupan aku mule lah berubah..:) anyway,masih boleh dikatekan I like HIM! ..:) **start download lagu dia..:)

aku ader gamba nih! tapi aku buang dah a few minutes ago =.=


2 comments:

Hahazirah said...

hahaha, lawak2.
ak kalo nk ikutkan tiap2 tahun ad diari x rasmi. tahun dpn xtau lg ado ke tak. xD

Lala Halim said...

wahh baguslah ade diari haha diari aku pun dh ilang ntah kemane~