Wednesday, December 29, 2010

Seni Itu Indah : i'm try & try to be a designer~

Salam :) waduh waduh!!!! lame giler aku ase aku tak updated belog aku nie :) waaaahhhh banyak punyer penat~ :) well,yang menyebabkan aku tak updated sebenarnyer belog aku nih~ hanyalah kerana menyiapkan request-request graphics.Ohhh!~ agaklah payahlah jugak~ sebab nak combine kedua-dua HTML templates belog tuh :)~

ni Blogger Templates request by akak angkat ku~ :) aku menggunakan tema kehijauan + kebiruan~ so agak sesuai sikit dgn banner yang aku buat tuh :) SIAP SUDAH

Yang ni pula~ Blogger Templates request by sepupu aku Fuzz~ seems dyer minat sesangat dgn YOSEOB so aku buat jer lah~ banner tuh semi-transparent~ entahlah aku tak reti nak explain cm ner pakai buat jer~~

yang pulak banner Jang Hyun Seung request by akak Raihan~ seems dyer suka mamat tuh~ so aku buat jer lah~~~ :)

Ending~ 3 request suda siap~ so pas ni~ agak free~ ceeehhhwaahhh bajet tak sedar bakal spm taon dpn langsung xprepare aper~ anyway.jika sesiape nak request masih dibuka :) huhuhu sebelum buka sekolah boleh buat lah .tyme sekolah dh buka~ hohoho jgn harap nk sentuh photoshop apetah lagi lappy~ nielah akibat dpt saman dri parents =.=

p/s: ayoyo mase aku terlampau limited~ kne off~ buku memanggil~ malam kang nk tgk concert LIVE~ SHINee,BEAST & MBLAQ~ xboleh lepaskn XD

4 comments:

Fieza Story said...

kalo request kene bayar tak??huhuhu

Lala Halim said...

hahaha tak payah lahh..:)

Hahazirah said...

lala, kalo nak request ko buat banner saiz 125x125 utk blog aku bleh? hehehee~

Lala Halim said...

hahaha bolehh jerrrr~~~~~ :)