Thursday, December 9, 2010

Seni Itu Indah : happy 20th birthday dear minho~

Assalamualaikum! sepatutnyer aku tak patut buat title atas segmen Seni Itu Indah. tak patut tak patut~ tapi haha maleh aku nak tukar..terus jer lah~haha bape hours ago yang lalu,akhirnyer aku berjaye siapkan banner untuk my Minho ( alaa kump.shinee tuh) seems hari ini bufday dia ..so,tetibe lah nak rerajin nak buad graphics tuk dia~ anyway, sepatutnyer umur dia 19 tahun sebab dia lahir pada tahun 1991.But! aku wat tulih kt graphic tuh 20 tahun..For yr informationlah~ kat korea naik setahun gitu lah ( aku pun tak reti nak explain) contohnyer,gini lah..umo aku 16 tahun for internationally~ kalo kat korea pula umo aku 17 tahun for korea gitulah...so..kalo korang ase nak tua awal pi jer lah dok kat korea tuh~ :)

happy 20th birthday dear~ :) or 19th bufday~ XD

sweet flaming charisma minho & leader onew~ :)

my desktop~~sebab bufday dia so,tukar wallpaper~ :)



suka suka~ ( buad sendiri tau GIF nih) ♥ ♥ ♥



Oh nak lah story ikit~ ( kalo xnak dgr nih punyer cite sumbat telinga ngan kapas banyak-banyak ! huhu).Seems bufday~ minho nih~ aderlah fanclub minho niekan~ pehhhhh peminat-peminat dia nak bg hadiah tuk dia tuh~ ntahlah aku pun xtahu peminat dia tuh bagi ker tak hadiah tuh kat minho tapi hrm..ntahlah..but ishhhh macam bazirnyer lah aku rase~ minho tuh dah kayer! tak payah lah korang nak bagi hadiah macam gitu kat dia.Siap import barang dari Paris pun ader!~ tapi yang paris tuh aku taklah kisah sangat! yang aku kisahnya~dyeorg bagi iPad!!!!!!!!!!!!!!!!!! & Playstation 3 kat Minho!~ baleeeeerrrrrrrrrrrrrr!~ melampau tuh!! wei,minho mampulah beli iPad~ & PS3~ ( siap beli game soccer tuhhh sukanye aku~ kn best aku yg maen :) macam bazir jer~~~~~ beli iPad tuh~ ( baek bagi aku jer) haha aku pun xmampu nak beli menatang cm tuh =.= Anyway~ Happy Birthday~ Choi Minho~



iPad & PS3 tuk minho~ ( click tuk membeso!)

2 comments:

Hahazirah said...

woo, bday mino. hapebeday! bday jay chou pun ak xtau, ckup tau umur dia sudah. hrp maaf, sy bkn pengingat tarikh lahir yg baik. hehe~

haah, kalo kat korea mmg mcm tu kan, ini pun tau time zureen citer..

weh besela tu org pehmes, sume org suke walaupun kaye, org snggup wat ape je. bg ipad/ps3 mcm bg belacan je kot. ngeh3~

Lala Halim said...

tapi rugilahhh.....minho tuh dh kaye! xpayah bgi ipad laa..nie fanclub malaysia shinee nih al=ku maleh nak derma rm10 tuk bday minho..apetah lagi gathering~ macam lah aku nk pi gathering celebrate bday minho..=.=