Saturday, December 11, 2010

sabtu

Salam sume :) hehehe ok..ok kalo boleh maleh nak membebel panjang sangat.Hari ini aku pergi jenguk kakak kesayangan aku yang sekarang nih dok kat Shah Alam tuh. haih..kalo ikutkan ati maleh jer nak gi.tapi terkenang akan kakak aku tuh..sian kat dia tuh saket pulak tuh..pi jerlah jenguk dia.ambek dia tadi dri umah sewa dia..pi lah sent dia kat klinik jap..jumpe doktor..mintak ubat deman punyer pasal.but..agak mendukacita..doktor tuh suruh pi jumpe Pakar! mak aihhhh! seriousnyer~oh..sebaalik deman tuh dia ader ngadu saket telinge~ get well soon dear~~ harap2 tak jadi ape2 & sehat selalu..kaklong :) adek sentiase doakn agar kaklong baek2 selalu.:) **adek yang baek :).Lepas pi klinik..berdekatan dgn klinik tuh..restaurant pavourite mak aku.tak lain tak bukan selera kampung.agak mendukacita bagi aku pula sebab org tuh tak hidang cendawan goreng~ =.= ( maleh pi restaurant ko dah!).anyway,mengubat balek hati aku terluke time tuh..aku pasan & syak seorg lelaki yang agak2 keremajaan tuh sah! memang anak kepada tauke restaurant tuh.time tuh dia tengok tv kt situ..hahaha dahlah jarak meja makan aku tuh dekat jer dengan dia.dengan itu,aku pun terushalah dia..alang-alang menyuap nasi ke dalam mulut aku.hehe guess what? hahaha agaklah hengsemmmmm! pehh aku nih..pantang nampak guy agak hengsem terus kate hengsem~ hahaha :) muke dia persis macam Cho KyunHyun..dari kumpulan Super Junior~ waaahhhhh manyak heng*** XDXD

kyunhyun

dahlah tuh maleh dah aku nak citer ngan lebih lanjutnyer...pas makan blah ark??? hoho.next,mak aku rancang nak pi Tesco Shah Alam jap.nak pi beli pakaian tuk kaklong aku.hahaha kalo nak beli kat pahang taon depan baru dia balik.baik beli sebab tesco pun tak jauh sgt~ alang-alang dah keluar sekali so pegilah.Ter-interframe jer aku nih..nak jugak join sekaki beli baju sekali.haha pada mulanye tak..tapi beli jugak~ :) hoho kalo ikutkan hati nak jer aku beli kasut.tapi entahlah aku tetibe pulak mengbatalkan nawaitu aku tuh.=.= cekik darahh jer aku tengok :) lepas jer jumpe barang yang nak di beli tuh so buat ape kejadahnyer nak dok lelame kat tesco tuh berambuslah dari situ..menghantar semula kaklong aku ke rumah sewanyer.

alang-alang singgah umah dia tuh..pergilah masuk kejap kat rumah dia tuh.hehehe..sebok aku menunggu mak aku beborak dengan kengkawan kaklong aku tuh..aku ambek lah newspaper yang hari semalam punyer paper..Harian Metro.selak muka surat pun tengok part-part yang menarik sampai jer satu page menjadi perhatian aku.....

B2ST akan mengadakan konsert solo mereka di Malaysia pada 13 Januari 2011.


WOW!!!!!
walaweeeeeeeiii! bessssttnyer!!! nak pegiiii! seems sekarang B2st ade tour B2st airlines kan..atau lebih senang nak dikatekan tour concert solo mereka..wahhhh manyak suka!!!! hrm persoalannyer sekarang nih boleh ker aku pergi?? jeng jeng jeng.......hahaha..gila aper kalo aku pegi dah lah baru-baru nih tanya mak aku..

" Mak~~~~~~~~nak pergi concert suju thun depan bole x??? (sambil buat muke chumil )

dengan selamba tanpa emosi mak aku reply " tak payah~"

so,lebih baik aku mengundur diri dahulu....nasib baik sekali jer aku tanye mak aku..kalo 3 kali aku tanye mak aku tak pasal-pasal dapat tapak kaki kat perut :) lagipun apebila terkenang balik yang berlaku hari semalam..sebab semalam aku syarah seorang budak nih~ pasal hukum-hakam agame~~ haih~ masih ader
lagi yang tak puas ati~ suka ati ko lah..aku nak tegak kan agame aku..agame islam!! so,tak payah lah aku ngade-ngade nak pegi..concert b2st tuhh.:)

lastly..:) malam kang parents ajak pi dinner..waahhhhhh..nak makan mende? aku pun xtahu..masih berfikir :)

No comments: