Friday, December 17, 2010

No Signal can't be detect from........

Assalamualaikum :) hahaha..:) hari jumaat yang indah nih..hohoho selamat tengahari sume..:) **oit bebudak laki2 pi solat jumaat :) Hari ini another barang sampai dari kak dibah :) aku order kat dia satu craft nih..yang dipanggil sebagai aww...mende ek? oh..handphone punyer purse lah..=.= hahaha entahlah aku tak reti nak panggil aper..ayoyo jer aku nih..=.=but aper sal aku letak name purse tuh QILA bukan LALA?? hoho suka-suki aku lah..aku yang tempah :) hehe act,QILA tuh name sbnr aku :) entahlah datang manenyer takpasal2 muncul LALA..aku pun sampai skrang keliru..cam manelah wujudnye name LALA..so,akibat dh terbiase ngan LALA teruskanlah..:)pejam celik-pejam celik..sekejap jer rase cuti tak lame lagi sekolah nak buka..uniform sekolah tak beli lagi..mak aku suh beli baju baru....takyahlah pakaii yang lame..aku ON jer lah..sebab yang bayar duit makbapak aku..:) ( nakal nyer aku..) act,aku tak kesah beli ker tak baju baru..seems taon depan last year aku digelar budak sekolah..:) anyway,tady aku webcamlah dgn abg aku :) gile saket aty nan tenet nie...gua sepak kang! tenet nih! tyme-tyme nak borak tetibe pulak putus....especially,nak call dyer..bape saat jer..cakap..putus..suda..dahhh kene call balik...then mule lah YM tuh ntah mencarut aper..No Signal Can't Be Detect..ishh! meroyan! Ym tuh ckp mic aku tingtong lah aperlah..oiitt! ni punyer mic baru loe! ish! saket tol..then,ayah aku ckp..mungkin lappy aku yang bermasalah..hohoho tak mungkin lah..taon lepas beli takkn berproblem pulaa..tapi kalo pendapat ayah aku gitu..jum! jum! beli macbook..:) hahaha act lagi,aku berniat nak belaja PHP..n hosting web lah...tapi tergendala lah pula..sebab aku buat sesutu yang membuatkn nawaitu tuk belaja PHP tuh tergendala..so..lain kali lah...=.=


2 comments:

aku is me..Uuudy said...

tibe2 akak terharu bace post niey. hahhaa hope puas hati ok...

Lala Halim said...

haha special entry tuk akak..:) haha