Sunday, December 12, 2010

madah-madah manis MySpace~

Aku tetap! tetap dengan pendirian ku! aku delete ekau jugak!.Oh tidak! masih bengang time aku buka email..haha as a full story ginilah...aku citer kan..aku dah think cook-cook dah yang aku nak delete MySpace aku tuh!. Ulang semula DELETED! fuuhh...entah tetibe takde ribut,takde taufan tak pasal-pasal nak meng-cancel myspace aku tuh :) lumrah dunia kata kan apabila bohsan dengan sesuatu mende nak cari lain .:) so,ter-cancel lah wei..skrang baru aku sedar aku telah cancel Myspace aku.haha mehlah nak citer selame sehidop semati dengan myspace nih.Myspace lah pakwe aku kedua selepas aku scandal selalu dengan friendster.lepas jer dgn myspace aku ngan website lain lah pulak..entahlah banyak sangat laman sesawang sampai bersawang dah otak aku sampai aku tak ingat banyak betul account site lain yang penah aku buad :) sebagai kesimpulannyer..myspace semakin hari semakin suka-suki meniru & cedok-mencedok dari website lain..that's why lah aku maleh nak layan dah semenjak aku bersame dengan facebook.dahlah maleh aku nak citer pasal myspace nih ( i'm not budak myspace lagi ) hahaha.






2 comments:

yang hana said...

haha! nice edit btw,
mmg..tom asyik nak memujukk jekk..
myspace skrg tk best dah kan..
sedih sgt. :(

Lala Halim said...

betoi! bohsan dgn myspace!