Monday, December 6, 2010

Lisa Arissa!


Salam semua! malam nih rerajin nak updated lagi sekali..:)
jejalan punyer jalan..jumpe satu belog nih n she is a blogger tuh!~ hahaha..:)
belog dia cukup chomel + charming + cun habisssssss!~ oh oh..gorgeous!!!
memang lawa belog dia..sampai aku nak ter-jeles..memang patut belog dia chumil sebab tuan punyer belog pun chomel..:) kan? kan? namenyer Lisa Arissa. Lisa..lisa..jum kite berkenalan..:) hehehe..Lala nak berkenalan dengan Lisa..:) http://diarylovelisa.blogspot.com/2010/12/salam-kenal-para-blogger.html .Serious aku katekan,1st time terjah belog dia...memang sah!Lisa seorang Blogger yang terre jer~~.Then, tengok muke or lebih senang aku katekan gambar dia tuh..pehhh muke dia matang ditambah lagi ke-cun-an & ke-chomel-anye..She's also Beautiful~~ :) Berbalek semule pasal belog dia.Bannernyer cukup cantek!..suka tengok! wane yang pinky-pinky memang secocok dgn si Tuan punyer belog~ :). anyway, lupe nk bagitau aku baru pasan umo dia..hahaha..dia 16 taon rupenyer..hehehe same dgn Lala....aku pun 16 taon ( ceehh aku pun nk interframe jugak).Then & then,cik Lisa nie suka sharing is caring tips2 & tutorials:) So,penutupnye, belog Lisa memang awesome!~ Hope kite boley berkenalan & dapat mengeratkan hubungan silaturrahim sesme manusia..:) huhuhu..:) oh..korang singgah lah dibelog beliau :) http://diarylovelisa.blogspot.com/

Oleh itu,sape yang kena!! 5 tags:

p/s: haha aku tag sume org ..:)

4 comments:

Lisa said...

ngahahaha. ramai sangat taksangka lisa 16 tahun ;)

btw, nanti Lisa annouce ok!

Lala Halim said...

hahaha okok..:)

PhatLee said...

umur gua 11 tahun.takpe en join dengan orang2 tua?

Lala Halim said...

alahh join jer laaa...=.=