Sunday, December 26, 2010

disebalik beg Naruto XD


Assalamualaikum! haih udah lama aku tak updated belog aku nih~ teringin & tergerak hati untuk updated belog~ sebelum tuh...nanti-nanti aku reply mesej-mesej korang yang ader kat chatbox aku tu & thanks bagi sesiaper yang follow belog aku yang kusut-masai nih :) tanpe melecehkan mase~ so,marilah bace-bace cerita aku nih~ kalo korang tak nak~ takyah bace close jer belog aku nih! hahaha cehhh acah jer! XD well,3 hari 2 malam aku dok kat umah sepupu aku diPutraJaya :) rindu pulak nak main playground kat sne! adoiii macam budak kecik pulak aku! hahaha tapi memang syok! main playground XD hahahaha..tu mahu behenti becerita ~ hahaha well malam semalam~ ayah hengsem aku belanje sakan!~ hahaha best best~ syukur Alhamdullilah sesangat~ memang kenyang perut dinner semalam~ sate,kepsi.pizzza hut!~ mak aihhh! thanks dad!!~ hahahaha Anyway,tyme nak pi beli makan pizza & kepsi~ kt alamanda tuhh...nak menunggu bapak lah lame~ hahaha XD so,aku n sepupu aku~ pi lah usha satu kedai nih~ nasib baik lah berdekatan ngan kedai pizza tuh n kepsi~ mintaklah keizinan mak bapak aku~ almaklumlah nak dapat restu kan XD ahahaha so pi lah~ jap...KEDAI CD XDXD hahahaha speedy~~~~~ masuk sudah~ terus terjah bahagian japanese-korean tuh XD haih~ so..mende yang aku sudah bernawaitu nak beli tercapai jugakkk!!~

beg naruto XD rupe-rupenyer~~~ beg bungkusan barangan~~~~~..................
.......
.......
.......
.......
.......
.......
.......
.......
.......
.......
.......
.......
.......
.......
.......
......
........
.......
.......
.......
......
.....
.......
.........
........

......
....
........
........
.......
shinee single!!~


minho XDXD

TaeMinho~ (taemin x minho)

album kakak aku punyer :)

akhirnyer tertunai jugak & selesai jugak wasiat yang die amanahkan~ :)

apbila mendapat restu dri parents~ aku tak kesahhh~~ parents xmarah !! XD yeaahh!~ RM105.80 o_0

sebagai kesimpulan~ nawaitu tuh akan menjadi kenyataan XD hahaha :)

2 comments:

Hahazirah said...

pehh, snggup ko beli tp berbaloi la ada mino. ;D
mengatasi tak angka kat sogo hari tu? hehehee~ xD

Lala Halim said...

hahaha ko kn paham jerlah perangai aku nih XD hahaha tpi nak bezekan harge sogo n yg nih tiggi lagi harge sogo tuh XD