Wednesday, December 8, 2010

award dari udy ♥

yeaah!!!! updated lagi aku.. haih..terok terok aku nih~ dah jadi blogaholic~ huahua merepek jer aku nih~ :)ANYWAY~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`


1) Arigatooooooo! kamsahamida!!!! syukran! terima kasih~ kat akak udy atau aku lebih suka memanggilnyer jun's wife ( sebab dia suke-suki dgn matsumoto jun) huhuhu..actually,belog lala nih tak lah chomel & awesome sgt..habat mmg banyak~ =.=

2) spread the award to the 15 blogger??? huhuhuhu..aku bagi award nih~~ kat sume org..huhuhu..amek amek~~~~~~ :)

3) tell 7 thing about u?! ( kantoi sudaaa~) ok ok..aku citer psl aku..=.=

- aku tak suka belaja math~ & study sejarah..tapi aku still dapat result OK dlm math..yang KO sejarah..=.=

- suka-suki sesgt dgn subject english~ tapi x terer~

- minat dgn nasi lemak :) sbb awesome!

- aku minat komik~ mende-mende yang elektronik nih~ hahahaha..:)

- aku peminat setia korea & jepun & MU~ :)

- berangan nak jadi architect & engineer..=.=

- teringin nak jadi hacker..:)

laaaaa....sikit pulak aku ase hahaha..lain kali bagi bnyak ikit..nak jer aku citer bebnyk psl aku..:) huhuhu pasan nak mampos..~ :)

No comments: