Tuesday, November 9, 2010

y=mx + c

Photobucket


Assalamualaikum! to all readerz!
waduh waduh! baru 2 hari aku tak updated belog.macam rindu giler jer dengan belog kesayangan aku nih.Pasal title tuh hrm janganlah korang pelik ek? ( tak pelik pun) sebab tetiba pula aku nak letak fomula math equation of straight lines..tak pasal-pasal pula..sakai betol aku nih.menyampah aku.Anyway,hari semalam aku dah start pembelajaran aku.Aku revision balik semua tajuk-tajuk tingkatan 4. So,nanti masok form 5 tak payahlah aku nak revision beria-ria sangat just banyak buad latihan jer.betul ark? haih..revision memang menyakitkan.mana taknya seminggu berkarat otak aku.then nak revision balik semula memang seperti kereta tua nak bergerak semula.kusut kusut!!!~

though,gamba yang bergerak tuh..adalah hasil karya aku yang pertama making GIF macam gitu.sorry sesangat memang kusut and habat giler cuz aku pun tak pandai nak buad. at least aku mencuba ark?? tapi tak pelah..insya-ALLAH aku lebih berusaha buad yang terbaek and memperlajari dengan lebih mendalam-dalamnya seperti menggali tanah sbb nak mencucuk tanam..( apa yang aku merepek nih =.=)




Waaaahhhh~~~good news for B2UTY!!! B2ST nak kuar 4th mini album!! ( lights go on again) yeahh! ceehhh! mastermind aku tak beli lagi nie pula 4th mini album.Jujur aku katakan memang aku nak beli.So tercapailah jugak wish aku ark???? hehehe aku try tanya penjual tuh..pasal nih...kalo dia accept money post aku..confirm aku order! ( memang aku tak teragak-agak!).but!! bile terpikir balik.baru aku teringat yang aku ada order Hey! Say! JUMP-6th single..pehhhhh pening aku..baru aku cuak! where the money!!!? cukup ker duit aku? but now,aku plan..memang aku betul nak buad..( tapi tak buad lagi plan baru).. aku akan cancel order singles Hey! Say! JUMP tuh!!! ( seriouslaaaaa) but not sure lagi...Pehhh! ehhh! gila aku nak cancel singels JUMP tuh..tapi memang!! nak! arrghh!~ kusut! kusut! tak pe..kena pikir balik plan nih.~~~kalau bole memang kedua-dua mini album JUMP n B2ST aku tak nak terlepas laaa ^^ ( MBLAQ xbeli lagi..~)

p/s; aku n kawan aku chah rancang nak beli shinee album ^_^ hohoho!






mood: busy..jum study sme2 ^_^

No comments: