Thursday, November 25, 2010

transfomasi berjaya!


Bertukarrr!!!!
yeaaaahhhhhhhh!
fuhhh
bapak penat giler...
juz ngadap templates belog nih jer?
ayooooiiiiiii
saket mate! aku
hahaha
tapi..syukur Alhamdullilah berjaye akhirnye~
berkat usaha & kreatifviti aku...selame berape jam mendatangkan hasil yang mantop! ( whateverlah!)
aku tukar belog aku..hasil gabungan dua html templates iaitu Minima dan templates yang namenyer Hoot ....(templates tuh aku curik kt website tauke Blogger themes punyer )
dengan kurniaan mate aku nih..kene lah menajam kan mate nih..nak tengok sume html tuh tuk digabungkan..
(yeaaa!! zira aku berjaye buad templates sendiri!) **bangga jap
pade pertengahan tyme buad templates nih..nak ter-sawan aku..
agaklah..susah..=.= ( kalo boley nk 100% hasil tangan aku..)
so...fed up tuh..mmg nk terfed-up lah..tapi demi..
melatihkan diri aku tuk mengenalkan html...so..teruskan...
& tada!!! nilah dia!~ belog cik Lala **bajet sakai giler~
ohoh~ lastly, ( sebenarnyer xde ayat dah nak tulih)
akhirnye datang jugak serunya~~
aku join Nuffnang akhirnya...
pada mulanya..kawan aku Hahazirah,recommended kat aku..
tapi aku buad2 dunno jer..
then tetibe pula semalam aku berkeputusan nak join..
:) tada~~~~ aku join juga~~~
sorry lah..aku nih jakun ikit..
orang lain dah lame dah join
aku baru terhegeh-hegeh..=.=
( i don't care~~~eh eh~)


p/s: banner belog aku tuh 100% aku buad sendiri..:)

pssssttt: dh abis juga aku tgk Hello baby shinee~~ oh yoogeun be my son?? shinee appa pls be my hubby....we'll take care our son,yoogeun..hahahaha :)





mood:suprised

4 comments:

Bella said...

wooww!siyeslyy cantekkkkkk! jelesnye sbb akak xpndai edit2 ni. skit2 bole laaa. btw, tahniah2 :DD

Lala Halim said...

huhu..
thnx..
hrm belog nie biase2 jer..=.=

aku is me..Uuudy said...

pepepepeewiiiittt.... shantek..!! bagus qila... nie jeles nie ha3

Lala Halim said...

hoho jgn jelesss...~