Wednesday, November 24, 2010

teremekaseh~minho~

Shining!!!!
haha..mende aku merepek nih..( nilah akibatnya usha korea selalu,SHINee)
Assalamualaikum!!~
haih lame jugak tak updated belog..
:)
busylah semenjak dua menjak nih..=.=
semalam ingatkan nak updated,tapi hujan interframe pulak..
tak pasal-pasal kena tutup lappy..
ikutkan hati maleh nak tutup...
biarkan jer lappy nie bukaaa..
( nak suruh petir letup lappy nih dulu bru sedar sikit)
so,alamaknye merane lah..jadi tak updated lah..maknanyer..:)
So,so,so
hari ini..punyer petang..nak lah updated jap..sementare menunggu youtube aku tuh loading Hello baby SHINee tuh..( bapak lame nak nunggu..lepuk kang youtube nih)
actually aku lupe dh aku nak updated mende...=.=
hahahaha...
................................................
hrm??
mende huh???
jap..jap..tengah cube nak ingat..
ouhhhh
lupeeee....
aku tulih mende yang aku ingat jer laaaa...
ok..semalam curik2 buka pada pukul 1.00 am..
time tuh hujan dh ilang..dh tak mao nak interframe or nak menyebok-sebok lagi..:)
gi utube jap..
usha lagu baru pakwe aku tuh..Arigatou~ Sekai No Doko Ni Itemo ( bapak panjang tajuk nyer)
buley tahan lagunyer...:)
cm lagu korea..0_o
lagu tuh..dia letak sume perkatan ARIGATOU dlm pelbagai bahase..
so..bahase melayu turut adenyer..
hahaha kalo tgk liriknyer..ejaan TERIMA KASIH tuh..
jadi TEREME KASEH~ huahuahua..:)
sebutan betul janji suda..:)
ouh...but malangnya..aku berkeputusan tak jadi nak beli album dyeorg tuh...
ade sebab..=.=
so,an hour ago lahh..( kalo tak silap aku)
aku send balik email kt amoi tuh...aku kate kt dia aku tak nak album tuh...
=.=
actually duit asal aku sebenarnya.....( jum jum belajo akaun jap..)

RM 190
baki skunk : RM 130
sebab :aku beli album B2St yang berharga RM 60
so, kalo baki Rm 130 tuh..
digunakan untuk beli album pakweku tuh..yang berharga RM80 sume skali..
so..,
Pakweku punyer album : RM 80
baki duit skunk: RM 130
baki bakal tinggal : RM 5o

What thee??!
50!!!!!!!!!!!!??
ulang balik..
LIMA PULUH RINGGIT???
baleerrrr!!!!
beli pizza hut makan 6 orang pun 80++
adoooooiiiii....!
tak suka tak suka!
so,aku cancelled lah album tuh..( sorry dear~)
lagipun banyak mende aku belum selesaikan~
mane cukup ngan 5o tuhhhhhh..:)
nak suh makbapak aku sponsor??
tak pasal dapat tapak kaki kat perut..
atau pem-bebel-an yang ketare..
tak sanggu menghadapi cobaan
nih..=.=
derita tau.....
=.=
redha jerlaaaaa..
:)




ni pula another pegaruh~ masya-ALLAH~~~
Calender SHINee bagi tahun 2011
huahuahua...ikutkan nak jer beli..
tapi
lepas tengok harge
baek aku mampos dulu...
hargenye 60++
wahhhhhh~~~ suka tengok hargenyer...
hahahaha
tapi aku sedar diri aku nih..
baru jatuh miskin..so tak ley nak beli.
haha ( wat per beli setakat calender 2011..bazir jer..xde ker calender terus pd taon 2020??????)
then,then..jumpe pre-order album LUCIFER shinee tuh yang suda CLOSED~
melepas suda...
dia tuh cm tao jer aku takde duit..
suh aku beli taon depan..
haih..tak sabar nak tunggu taon depan..
kalo musim sekolah..
senang sikit nak upgrade duit..
musim cuti nih..
satu sen belum tentu dapat..
=.=
ouhhh..merane..idoopppp ( bantuan kewangan dibuka untuk membantu cik Lala Halim :)
XDXDXDXD


muke & senyuman Choi Minho ala-ala Redza Minhat? huahua~

Dia main bola -minho-


hanya kerna engkau cukup indah~

p/s: nak masuk nuffnang tapi maleh nak sign up..haha banyak sangat dia tanye nantilah masok..




mood:Photobucket baru ingat luper nak siap kn graphics org..=.=

No comments: