Friday, November 26, 2010

taggggggggggggggg~~~~~

Tag from Yoona
- thanx bagi tag nie kat akak ^_^

Ape bende yang paling penting dalam hidup korang?
- hoho! senang jer nak jawab~opcoz family,frenz & lappy :)

Benda terakhir yang korang beli guna duit sendiri?
- Beast 4th mini album lights go on again ( dh order & bayar cume belum dpt lagi..=.=)

Dimana tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan dan temanye korang nanti?
- buat kat umah jerlah....oh! temanyer opcoz~ gabungan ala-ala kejepunana + kekoreaan + kemelayuan..:)

Adakah korang sedang bercinta sekarang?
- no komen =.=

Kat mane korang selalu jumpa kekasih korang?
- no komen lagi..=.=

Novel/Buku/majalah yang korang beli?
- kalo banyak duit beli Myojo ( majalah jepun) but kalo jatuh miskin beli Epop & komik2 jer laaa..=.=

Apakah nama penuh korang?
- Nor Aqilah Bt Md Halim (ayoyo kantoi sudaaaa~)


Antara mak,ayah & kawan mana yang korang rapat?
- mak & ayah & kawan~ sume2 rapat :)

Namakan orang yang korang betul-betul nak jumpa dalam hidup?
- Hey! Say! JUMP,Beast,SHINee & Mblaq~ ♥ ♥ ♥

Adakah korang basuh baju korang sendiri?
- tengok jenis baju..kalo baju tu gedix sangat aku basuh guna tangan jerlah...kalo tak sumbat jer dalam mesin basuh habis citer~

Dimana tempat korang betul-betul nak pegi?
-Tokyo/Yokohama,Manchester,Seoul & Mekah ^^

Pilih salah satu..peluk atau cium?
- nak Salam bole x? tak nak pelok & tak nak juga cium...hahahaha ^.^

Beritahu tentang orang yang tag korang?
- Tak lah tahu sangat pasal Yoona..but dia memang sayang sangat kat Gikwangie~ ^^ ( kn? kn?)


5 benda yang korang sangat sayang dalam hidup korang?
-Lappy,my japanese's stuff,Sony Ericsson aku,barang-barang Manchester United & JUMP's stuff

5 lagu yang paling korang suka dan selalu mendengar?
- Love should go on ( SHINee), Asue/Mirai ( Yabu Kota),One Better Day ( Mblaq),I like you more than anything ( BEAST), Shinku ( Hey! Say! JUMP)

Bila tarikh lahir korang & kat mana korang sambut?
- 3.8.1994 ehem....kalo ase nak sambut bufday sambut jerlah..kalo tak buat dunno jer..=.=

7 orang blogger yang korang nak tag~
- sume jer lah aku tag~ haha buat lah kalo rajin tak nak buat sudalah..^^






No comments: