Tuesday, November 16, 2010

speaking utara tuh!

Assalamualaikum..! to all readers..! oh sebelum tuh..nak ucap Raya Haji..atau perkataan modernya Aidiladha kepada abang aku yang studying kat Tanta,Egypt tuh!!!.Seems dia raye awal kan..:) hari ini korban aper pula.???? hahaha taon lepas bawa kambing :) naik tangga..hahaha sian tuh...:) hahaha.Anyway,waiting abang aku sorang lagi dalam perjalanan pulang ke HOme sweet home dia nih..hahaha dr UIA mai Pahang na..hahaha :) den..brader....adek tak kesah PS CS5 Extended xde..hehe..nty adek cari sendiri..dun worry..( aku tao di riso sbb psl photoshop yg aku nk tuh..dia tak dpt bw balik..xpe..)

Habis sudah..aku membebel tuk perenggan pertama..skrang buka perenggan baru pulak..:) hahaha tadi aku terkenang balik mimpi aku malam tadi until pagi nih.Hahaha..macam lawak giler! tapi aku suka giler.! u know what aku mimpi b2st! hahaha gile per aku.hahaha tapi memang lawak lah..B2st datang and tido kat umah aku.Hahaha giler per kalo lah kenyataan nak jer aku buad kenduri :) hahaha.Sepanjang mimpi tuh..aku rapat giler dengan Doojun ♥.

doojun saranghe!~


gikwangie~~~

tapi malangnya aku tak rapat dengan GiKwangie. Sedeynya..bapak minat dia..( then minat doojun) tapi mengapalah doojun banyak bagi perhatian kat aku.Yang aku ingat ( dlm mimpi tuh) part time gikwangie dok kat ruang tamu umah aku tuh tengok MusiC Bank..time tuh B2st perform..guess what gikwang cam marah jer kat aku..aku pun tak tahu kenapa..but doojun said " eh ni kami nih!" hahaha..and dia kate lagi ( doojun) "sorry na..cek speaking utara na..". What the!!!!? aku cam nak ketawa apabila terkenang kan balik XDXDXD hahahaha.bapak fasih utaranya.Then,yang aku ingat lagi..dia nak mak aku masak kari ikan masin...( org kedah suka makan kari) .Then aku cakap lah.." my ayah suka kari na" then dia kata sambil tergelak " bagus..bagus..ada teman na..suka makan kari.." hahahaha..lawak jew ! tapi members b2st yang lain aku pun tak tahu diaorg pi mane..maybe bergeng dengan sibling aku yang lain kut.Fuuhh! aku suka dengan mimpi nih..hahaha dahlah part Doojun n Gikwangie hehehe..suka suka!

Sebenarnya,aku dah dua kali aku mimpi pasal B2st..so nampak sangat aku nih..ter-Obses ngan B2st. 1st mimpi tuh..bnyak pada JunHyun hahaha 2nd mimpi nih banyak pada Doojun pulak..:) hahaha harap 3rd mimpi nanti gikwangie pula..:) tapi mimpi 2nd tuh cam tergantung? hahaha whatevalah~~~~ XD


p/s: penat kemas bilik abgku...( sempat pula aku updated belog) continue kemas pulak~


mood: weird

No comments: