Friday, November 5, 2010

S.O.S

Salam & selamat tengahari......
To all readers XDXDXD ( xpecially for men laaa) selamat menunaikan Solat Jumaat XDXDXD solat jangan tak solat..Solat Jumaat dahlah WAJIB!! XDXD ( apesal aku pula yang excited XD).Sebut punyer sebut pasal solat jumaat nie kan? selama seminggu nie bapak lah gila penat aku nak marking paper final exam bagi budak Form One nih.Haih bermacam-macam jawapan yang di bagi.Ada ker patut..hukum bagi SOLAT JUMAAT..ialah fardhu kifayah.haih,tergelak aku time nak marking paper.Haa..nak tau tak aku marking paper apa? Namanya 100% di berinya as FEQAH.Fully! Fully Bahasa Arab,belajar dalam bahasa arab,tulih dalam bahasa arab & hafal pun dalam bahasa arab ^^.Tapi kalau dah study ( hafal beria) gerenti senang giler sesangat.Actually pada mulanya..maleh nak aku marking paper tuh.bapak banyak.But mak aku suruh tolong dia..nak tak nak..marking jelaaaa XD dapatlah aku pangkat CIKGU sementara.XD Kekadang adalah budak nih yang agak menduka citakan so aku bagilah markah percuma aka bonus. XD Tolong-menolong sekali-sekala apa salahnyer XD

Lastly,agak mendukacita..belah utara semakin terok banjir.Ya Allah lindungilah mereka!!.Kawan-kawan aku & sedare-dare aku...kesian dengan dyeorg.=_=



abg nih pandai pose..ngeh3 -gambaq hiasan -




And very very lastly,(broken giler b.i),pakwe aku kuar lagu baru.So,aku nak belilah.Yela,pakwe aku yang nyanyi giler kalo aku tak beli album dia.Tapi aku nak beli cm na???Baby! beli untuk sayang!?? ok!???

pakweku




mood: dh tghari..bile nk lunch? perut bapak giler lapar..makan besi (lappy) x cukup nie

No comments: