Saturday, November 6, 2010

pahang sedia hadapi banjir =.=

Assalamualaikum & salam sejahtera to all readers..
haih..aku rasa risau tiba-tiba pula.Lepas tengok berita kat Astro Awani tuh.Risau semakin menjadi-jadi.Korang mesti tau kan? Sekarang ini berita panas!!!! pasal banjir yang melanda dibelah utara.Haih banjir semakin terok..Masya-Allah.Kawan aku yang dok kedah tuh di terpaksa pindah sebab rumahnya kena banjir juga.Kesian dia.Then aku menonton lagi,Pahang akan dilanda juga.Ini lagi suspen nak mampos.Yela tempat birthplace n stayed aku.Gila kalo aku tak terkejut.So,wahai warga-warga pahang..get prepare tau! take it serious about this!!~ pehhh aku speaking .

pasal-pasal banjir tuh..kita doakan harap-harap tidak terok! supaya Allah lindungi kita semua ^^. (banyakkan buad Solat hajat) ^^

Anyway,hari ini aku sleepy bagai nak gila aka majnun.semalam aku dengan kakak aku tido pukul 3.30 am.Aku sibok online kakak aku sibuk ngan cerita TV dia tuh.So pagi ini mak aku get mad lah kitaorang bangun lambat.Aku bangun pukul 9.30 am den kakak aku..arrghh tengahari.Aku sebenarnya semalam..tidur lambat sebab aku menghabiskan masa aku dengan menonton concert Hey! Say! JUMP sambil tu juga men-chatting dengan kawan aku sampai ke pagi. bersama yuka neko aka yuya'wife



So that's why,agak sleepy gyler!.Setiap pagi aku mesti lihat SE aku.So,pagi tadi ada sms dari kawan aku,Yuri.kita orang tak habis bincang how to buy cd secara online. Yela,paypal pun tak de apatah lagi nak guna.But kita orang sedaya upaya cuba menyelesaikan..pehhh nak speaking dengan dia kena pikir ayat tuh.Grammar hancor gyler.seems dia chinese so kena speaking ngan dia.hahah mak aku cuba mula mengenali dia.XDXD.well,another job as teacher lagi..aku kena marking paper FEQAH form 3 pula.Adoooi,stress neh!~.Tapi dengar ipod tak stress sangat XD haha ( mak & abah aku suka ipod).





haa...lupa nak story telling..kenal tak pelakon dalam cerita Spiderman tuh? Alaaa..kawan karib spiderman tuh..tadi lepas tengok berita.ada Gala TV kt awani tuh..so ada cerita pasal diri dia.Dia berlakon cerita baru nama nya 127 Hours.Cam best citer tuh.Nanti ark tunggu abang aku balik kut2 ajak mai menonton sekali.( Sekarang dia dah ada misai =_=) tapi still hengsem! ( jeles pakwe aku karang)

pakwe aku ( dlm bulatan).dia ni degil tau.Aku dah bagtau jangan sokong AC Milan tapi nak sokong juga.Ketegaq.Aku bapak setia dengan Manchester United & Real Madrid ( cuba setia) tapi dia sokong AC Milan.Tengok tuh dengan kawan dia.pakai jersey AC Milan.Menyampah aku.Tapi hubungan aku dengan dia still okay .Kitaorang cuba tak akan bergaduh disebabkan bola semata-mata.


suka baju ni.tapi mai dri indonesia.aku ngan yuri nak beli baju nie.



mood:aww try to calm~

No comments: