Saturday, November 27, 2010

menyebok kn diri dlm sesuatu contest~

hoho~~~!!!
seriuslaaaaaa..
aku masuk kontest nihhh? aper kejadah aku nihh???
ikutkan hati maleh nak layan sangat..lagipun contestnye,,'menyeramkn' bgi aku...
hohoho....
tapi adek Yoona dah tag...sian pulak kt dia..so aku join...
name contest nih..Natural Beauty Contest~
waaaaaaaa~~~~~ menarik! tapi aku tak beauty pun..=.= ( kalo b2uty beast tuh,,aku lah tuh)
so...masok jer laaaa...

Syarat-syarat penyertaan.

1.mesti ader belog.kalo xde~ pegilah sign up tuuhhhh.
2.Mesti LIKE fanpage Natural Beauty Contest~
3. gambar yang disertakan tidak dibenarkan edit menggunakan piknik,photoshop,photoscape dan apa sahajalah ( dah name pun Natural Beauty contest) Warning! make-up beria-ria pun akan direject!!!!.
4.Gambar mestilah bersame boyfriend ker? bestfriends ataupun pet~gambo tyme keseorgan pun boleh~ di benarkan..:)
5. tag 5 orang yang terdekat yang yakin akan join..:)
- too all my frens ( blogger) korang join lah ekk! ( maleh nak tag)

Bagaimana contest ni berjalan?

- mule2 buat entry pasal Natural Beauty Contest nih..then letak lah gambo cute korang tuhh..:)
- letak link entry pasal tuh di fan page Natural Beauty Contest. :)
- untuk mempastikan kami dah tahu awak buat entry tu. kami akan LIKE wallpost tu then akan upload gambo anda di satu album di fanpage itu.
-Suruh kawan-kawan anda LIKE gamba anda itu.







oleh tu, sbb aku join contest tuh..aku tepek muke aku nih..:)
( yg pakai topi manchester united @ pakai spec tuh ialah aku & bersame kwn aku..:)




p/s: maleh nak tulih entry nie panjang2..sorry~

No comments: