Saturday, November 13, 2010

jurutol anda....:)



Ring Ding dong~ XDXD ish ape pula lah nie..tak pasal-pasal letak title lagu SHINee.XDXD Assalamualaikum..& greetings to beloved readers :).hari ini agak jakun sikit punya enteri so..err...layan jerlah.Dari pagi tadi sampailah petang agak-agak lah dalam pukul 2.15 pm gitu.Aku & family berombongan pegi ker Shah Alam.Hahaha..sorry ark aku bukan orang selangor so..tak penah ark pegi :) Ikutkan hati maleh aku nak pegi tapi fikirkan aku nak mencekik apa makan tengah hari tuh..so,tak pasal-pasal aku ikut sekali.Yela,mak aku tak masak makanan tengahari..then nak plan makan tengahari kat sana. Pehh rugi kalo aku lepas peluang...makan luar katakan..hahaha.( Utamakan kekenyangan perut ).Kes pegi sana..seems akak aku masok UNISEL kt Shah ALam lah pula..habis citer dia pindahlah..:) so..nak pegi sane coz nak tengok umah dia jer.hahaha umah sewa jer.:) Sepanjang pejalanan tuh..adoiiii..! memang aku tak tengok langsung signboard or whateva lah..time tuh perut aku lapar sebab tak sarapan..( padan muka aku) .so,agak-agak mabuk time perjalanan tadi.

lantaklah..janji sampai Shah Alam suda.:) haha

then,pula..tadi makan tengahari..pehhh...aku tak pasan langsung mak aku booking restaurant awal-awal.hahaha.Makan lah dekat Selera kampung..( yeker nama restaurant tuh).hahaha lantaklah janji perut aku kenyang.lepas itu..tak payah lah aku nak babbling lagi..then baliklah..:) hahaha lagipun balik awal pun sebab ayah aaku sibuk..then juga dah pasang dah niat nak balik awal :)

anyway,semalam...aku tanya staff myb2uty.com..sebab aku nak order mini album BEAST then dia kata..kena tunggu 2nd batch..adooii lame tuh! sabar laaaaaa....tapi duit aku macam cukup..tuk beli JUMP n BEAST hahahaha...beli laa tuh..:)



rindu kamooooo! mira :) jumpa hari esok :) hahaha






mood: teringin nak minum milo lah pulaa..jum! jum! aku buatkn.haha XD

No comments: