Thursday, November 11, 2010

gedix saja~part 2



Assalamualaikum!
ehem...hari ini punya enteri biase-biase jer.Sebelum tuh tahniah kepada budak-budak UPSR yang pi ambik result korang tuh.So,happy ark? straight A hahaha..sape yang tak happy tuh..cube-cubelah happy kan..kasi senyumlahhhhh~jangan masam-masam kan muka tuh..rileklah setakat UPSR jer..PMR..ada lagi..tuh..SPM tuh..masa depan korang tuh..hahaha XD Cehh..hari ini saja nak mengedik buad kali kedua..hahaha so kirenya termasuk nie dua kali aku mengedik hahah XD hari ini ter-login lah jugak akhirnya Livejournal aku atau known as LJ.Dah lame..berbulan-bulan aku tak login..so baru sekarang aku login.So,alang-alang..ter-login...nak lah mencantik balik LJ aku tu..Aku pi lah mencari layout yang simple habis sangat2..hahaha..akhirnya tukar juga. Banner gua buad sendirilah.Hehehehe..



thanks chah jadi peminat setia lala..hahahaha XD




mood: :)

No comments: