Sunday, November 21, 2010

cukup indah~

Assalamualaikum..:)
aku rasa hari ini nak membebel lebih sikit..tapi entahlah..=.=
pagi tadi pegi shah alam...hantar kakak aku..so skrang aku alone-alone again lah..=.=
tinggalah aku dengan abang aku jer..( kire ok lah tuh)
lepas jer hantar kakak aku...ter-singgah di Ampang jap...
umah Abg Long~( anak jiran sebelah aku)
seems kiteorg mmg rapat sejak kecik lagi..:)
huahua..:)
gile umah dia...bapak tinggi!!!!! yela 3 tingkat..=.=
dia n wife dia tuh bapak kaye gilerrr...
tapi aku xske kawasan umah dia..:) sempit + kecik sgt..=.=
cm mane lah nk main galah panjang ......patah lagi teng teng teng yang loncat-loncat tuh..=.=
sempit sempit..boleh sesak nafas tuh..=.=
anyway...anak-anak beliau semakin meningkat kebesaran dyeorg..hahaha last jumpe pun tyme umah terbuke aku taon lepas....hahaha aku suka anak dia yang 2 and ke-empat tuh..sbb yang kedua tuh
dh semakin hengsem! walaupun baru darjah 4..
aku yakin someday dia tuh akan jadi laki2 yang macho hahaha..:)
then yang keempat tuh..ske tgk muke dia..sbb muke dia macam artis korea..:)
macam Young Saeng ( SS501) hahahaha..:)


Young Saeng..^^ yea..yea..smile smile like that..:)




Hahaha..memang gaya mcm Young Saeng..:)
Jum~ jum~ masuk perenggan baru...pulak..^^

hah...nak jugak aku menyelit kegembiraan aku untuk entry nih..:)
hari semalam tido lambat..aku and abg aku..sebab kiteorng berpakat nak tengok bola..hahahaha
parents aku siap bagi tv tuh tuk kiteorg conquer tau! hahaha..bapak happy giler...!
semalam Manchester United lawan Wigan..peeehhhh
syukur menang..:)
bagus-bagus Man.United! hahaha..2-0..kire oklah kn..^^
sebelum perlawanan Man.united tuh...aku tengok lah jugak Arsenal lawan Tott'ham..
walaweeiiiiiiiiiiiii~~ padan muke Arsenal..hahahah! ( bagus Tott'Ham...!)
aku bapak tak suka Arsenal...hahaha..( macam abg aku kiteorg bersepakat sokong tott'ham time tuh) So,memang nampak usaha tangga kerjayaan tott'ham selame nih...yeahh!!!!!!!!!






rase rindu pulak kt Ronaldo nih..=.=



Anyway..esok ( hari isnin) aku ingat aku akan jadi "kerani sementare" kat sekolah aku..
hahaha sbb result final tahun nih telah berlakunye sejarah sebab hantar or saintifiknyer pos sume result ke umah-umah dieorg..
so mak aku suruh aku bantu dia..lah...haha..tapi bukan esok but hari selasa lah pulak..:) ( suka tangguh-tangguh)
Btw, hari esok nak pi bank-in duit~~~ yeahhh!!! semangat B2ST punyer pasal..:)
pada mulanya..aku tak berani nak bagi tau kat parents aku..
tapi disebabkan aku nak sangat album tuh..& kena harus bank-in so..aku terpakselah ( sebab aku tak tahu nak bank-in)
Aku ingat parents aku marah..yela bagi dyeorg beli menatang seperti cd album tuh..satu benda yang tidak berfaedah..( selame nih aku beli album JUMP tanpa pengetahuan dyeorg..)
biasenyer selame nih aku pos duit ( yela..akukn kuno ikit)
tp yang B2st nih pulak kena bank-in...
ape-ape pun tak sabar nak menjerit apabila dapatnyer album b2st tuh..:)

Anyway~ new graphics!..hahahaha



request by Yoona
(sorry..kalo xlawa..unnie tak pandai sgt..)


Photobucket

making GIF kali kedua
( DongWoon!!! sepatutnya aku yang buad gitu kat DooJoon bukannya ko laaaa..^^)






mood: macam nk gile aku di buadnya yela umah sewa kakak aku tingkat 4 gile penat nk naik..=.=

No comments: