Sunday, November 7, 2010

aku scandal

Haih kalau ikutkan memang dah waktu petang tapi tempat aku ini redup semacam jer.haih risaulah pula.haaa..tiba-tiba pula aku menyampuk sampai lupa nak beri salam..Assalamualaikum! to all reader first & lastly ( apa yang aku merepek nih 0_o) thanks sesesangat sebab visiting belog aku yang bajet cute nih.And thanks sesangat sebab sanggup memaksa diri anda untuk men-follow belog aku nih..aku tahu korang terpaksa..tapi nak buad cam mana.( kalau nak aku follow korang semula bagi link belog copy n paste di chatbox yang telah disediakan).So,pada hari ini aku tak naklah nak merepek panjang lebar selebar jalan lebuh raya belah timur ( sorry ter-merepek lagi) Hari ini marathon aku tengok cerita korea di kbs world. haha so,memang tak disangka-sangka aku minat dengan cerita aka drama ini.






nama drama nih adalah Sungkyunkwan Scandal.Drama nih memang best tau.Pelakonnya yang aku taulah Mickey DBSK tuh.Kenal tak? aku tau korang tak kenal sebab korang tak usha korea mcm mane nak tau ( ehh?? sorry! xjaga mulut celupar td).hahaha aku joke jer aku tau korang kenal ark??!.Dulu memang nak tengok drama nih.Cuma takde mase nk tengok (ayoyo tol aku nih).Kawan aku Azureen memang minat gila dgn citer nih.Memang dia minat sebab actor kesygnya berlakon ( oh mickey). Dalam banyak2 pelakon dlm drama nih..aku ter-fall in love dengan seorang mamat yang aku dah lama kenal dia sejak aku tengok dia jadi pengacara dalam Music Bank. name pakwe baru aku nih Song Joong Ki


Inilah rupanya.Agak cutelah bagi aku.Teringin jugak nak meminang dia nih.Tapi aku rasa biarlah dulu.nanti sape nak jaga pakwe aku tuh.Menagis tak berlagu karang.Biarlah aku kata sesuatu dekat song joong ki nih.Bak kata teacher english aku I LOVE YOU!!! soong joong ki~.( pakweku harap ngerti ek!?)

Jumlah berganjak dari dunia korea nih.Ayuh!ayuh! jum aku nak bawa korang pergi taiwan.aku belanja.taiwan murah tak mahal.(bajet kayerrrr).



Ini drama nampak mengancam giler!.Aku pasan pakwe aku lagi satu nih berlakon .malangnya agak menduka cita tahap gila sebab aku takde channel tuh! ( bukan takde tak beli pakej tuh).haih dahlah dia berlakon.Nak buad macam mane.nama drama nih The Love River.Menarik.Sebab dia jadi hero.Minah tu pun cun habis. Hahaha tapi aku suka drama yang dia berlakon Green forest My Home.Aku & Ayma memang minat gila habis dengan drama tuh.Aku suka mamat nih..Ayma suka watak Owen..^^.


aku curik dekat belog dia XDXDXD oh my! nilah baru dikatakn perfect smile (jum senyum sme2)..dia pakai baju merah tuhh!! my fave colour! XD

Leon Jay williams..would you marry me? yesss i do..hahahaha ( mencarut tol aku nih kena pelempang dgn pakwe aku kang)


p/s: menanti hahazirah..webcam ngan dia kang~then finally ak dah order album baru yang pakwe aku nyanyi. ^^ limited edition tuh~




mood: hari ini otak manyak ting tong~

No comments: